@recznik_z_ikei przecież to ewidentnie pokazanie, że Trzaskowski posiada zaplecze polityczne i pewnie te osoby będą pełnić rolę jego doradców, pracowników BBN. Nawrocki nie ma zaplecza, będzie pracował z ludźmi których wyśle mu PIS tj. zasłużonych działaczy partyjnych
@recznik_z_ikei: a co ty na to, żeby nawrocki nie wpierniczał się w kwestie wykraczające poza IPN? Albo memcen poza swoją księgowość? Masz jakieś zdanie na ten temat, czy jesteś zwykłym, pisowskim hipokrytą?
tak czy inaczej - szykuj się na prezdenta Trzaskowskiego, który już teraz ma prawdziwe kontakty w świecie polityki i ludzie chcą go słuchać i spotykać się z nim i rozmawiać choćby o obronności.
@fastmotion: no pewnie tak, niestety taka jest wola narodu. Stwierdzam jedynie fakt że to pajac, a osobiście nie chciałbym pajaca za prezydenta. Ale rodacy niestety chcą, i musze z tym żyć i za to płacić.
@murdoc: jasne, jestem za tym aby nawrocki wykonywał swoje obowiązki służbowe. a Mentzen pracuje w swojej prywatnej firmie i absolutnie mnie to nie ziębi ani grzeje.
I tym sie różnimy, że ja nie bronie ślepo żadnego jełopa/polityka a ty owszem.
No i standardowo gratuluje argumentu: "uga buga a bo nawrocki i mentzen", nie zawiodłem się. Jednak silniczki sa
@Sen_Jak_Prawdziwy: W miastach? Czyli potwierdzasz to co pisze OP, że gość udaje prezydenta państwa. Nie to nie są kompetencje prezydenta miasta Warszawa. I spier. razem z tymi konfedopisowcami, bo już was dość tutaj i wrzucania wszystkich i wszystkiego do jednego wora.
A tak btw. meiszkałem w warszawie przez grubo ponad dekade. Za HGW i za rafcia jeszcze też. nie wiem tylko co to zmienia w dyskusji.
A, i jak już chcesz się tak hermetyzować to przestańcie prosze brać rzadowe pieniadze na warszawę. bo na chwile obecną warszawa ponad 20%
tak czy inaczej - szykuj się na prezdenta Trzaskowskiego, który już teraz ma prawdziwe kontakty w świecie polityki i ludzie chcą go słuchać i spotykać się z nim i rozmawiać choćby o obronności.
To jednak trochę więcej niż
I tym sie różnimy, że ja nie bronie ślepo żadnego jełopa/polityka a ty owszem.
No i standardowo gratuluje argumentu: "uga buga a bo nawrocki i mentzen", nie zawiodłem się. Jednak silniczki sa
@darek4099: za to SCT wprowadza po mistrzowsku
Komentarz usunięty przez autora
@Sen_Jak_Prawdziwy: W miastach? Czyli potwierdzasz to co pisze OP, że gość udaje prezydenta państwa. Nie to nie są kompetencje prezydenta miasta Warszawa. I spier. razem z tymi konfedopisowcami, bo już was dość tutaj i wrzucania wszystkich i wszystkiego do jednego wora.