Wpis z mikrobloga

@recznik_z_ikei przecież to ewidentnie pokazanie, że Trzaskowski posiada zaplecze polityczne i pewnie te osoby będą pełnić rolę jego doradców, pracowników BBN. Nawrocki nie ma zaplecza, będzie pracował z ludźmi których wyśle mu PIS tj. zasłużonych działaczy partyjnych
  • Odpowiedz
@murdoc: no to sobie wybierajcie na prezydenta warszawy kogo chcecie, tylko niech nie wpiernicza się w kwestie które wykraczaja poza jego miasto.

A tak btw. meiszkałem w warszawie przez grubo ponad dekade. Za HGW i za rafcia jeszcze też. nie wiem tylko co to zmienia w dyskusji.

A, i jak już chcesz się tak hermetyzować to przestańcie prosze brać rzadowe pieniadze na warszawę. bo na chwile obecną warszawa ponad 20%
  • Odpowiedz
@recznik_z_ikei: a co ty na to, żeby nawrocki nie wpierniczał się w kwestie wykraczające poza IPN? Albo memcen poza swoją księgowość? Masz jakieś zdanie na ten temat, czy jesteś zwykłym, pisowskim hipokrytą?

tak czy inaczej - szykuj się na prezdenta Trzaskowskiego, który już teraz ma prawdziwe kontakty w świecie polityki i ludzie chcą go słuchać i spotykać się z nim i rozmawiać choćby o obronności.

To jednak trochę więcej niż
  • Odpowiedz
@murdoc: jasne, jestem za tym aby nawrocki wykonywał swoje obowiązki służbowe. a Mentzen pracuje w swojej prywatnej firmie i absolutnie mnie to nie ziębi ani grzeje.

I tym sie różnimy, że ja nie bronie ślepo żadnego jełopa/polityka a ty owszem.

No i standardowo gratuluje argumentu: "uga buga a bo nawrocki i mentzen", nie zawiodłem się. Jednak silniczki sa
  • Odpowiedz
przecież gadał o schronach w miastach

@Sen_Jak_Prawdziwy: W miastach? Czyli potwierdzasz to co pisze OP, że gość udaje prezydenta państwa. Nie to nie są kompetencje prezydenta miasta Warszawa. I spier. razem z tymi konfedopisowcami, bo już was dość tutaj i wrzucania wszystkich i wszystkiego do jednego wora.
  • Odpowiedz