Wpis z mikrobloga

https://x.com/K_Stanowski/status/1892237398924226768

Ja w to po prostu nie wierzę jaki to jest cringe. Każdy swiadomy powazny obywatel tego kraju po zobaczeniu jak prezydent miasta udaje prezydenta RP, i zwołuje jakąś urojoną rade bezpieczeństwa, powinien na starcie skreslić takiego kandydata w obawie że prezydentem jego państwa będzie najzwyklejszy w świecie pajac z kompleksami. I jeszcze te oświadczenie o nie wysyłaniu wojsk i niejawnej części dla mediów. Za grubo.
Wy naprawde nie widzicie w jakim stanie jest nasze państwo? Przecież to jest poziom Lukasza Jakóbika i jego spotkania z EllenDegeneres. I to wszystko w tak waznym czasie dla naszego regionu. Ja sie nie dziwię że na chwile obecną amerykanie gadaja już tylko z Dudą, jak rząd pozwala swojemu kandydatowi na taki syf.

#polityka #bekazlewactwa #cringe #bekazpodludzi
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@recznik_z_ikei przecież to ewidentnie pokazanie, że Trzaskowski posiada zaplecze polityczne i pewnie te osoby będą pełnić rolę jego doradców, pracowników BBN. Nawrocki nie ma zaplecza, będzie pracował z ludźmi których wyśle mu PIS tj. zasłużonych działaczy partyjnych
  • Odpowiedz
  • 0
@murdoc: no to sobie wybierajcie na prezydenta warszawy kogo chcecie, tylko niech nie wpiernicza się w kwestie które wykraczaja poza jego miasto.

A tak btw. meiszkałem w warszawie przez grubo ponad dekade. Za HGW i za rafcia jeszcze też. nie wiem tylko co to zmienia w dyskusji.

A, i jak już chcesz się tak hermetyzować to przestańcie prosze brać rzadowe pieniadze na warszawę. bo na chwile obecną warszawa ponad 20%
  • Odpowiedz