Wpis z mikrobloga

@darek4099: ? o czym ty bredzisz? Typ jest prezydentem miasta. Odpowiada za chodniki i zieleń, a odstawia cyrki z radami bezpieczeństwa jak w pentagonie, wchodzac w kompetencje powazniejszych organów władzy.
  • Odpowiedz
@murdoc: nie, powinien wziac się za to za co ma płacone, czyli za pełnienie obowiązków prezydenta miasta. Jezeli chce odstawiać cyrki i grac napoleona, to niech to robi w czasie wolnym od obowiązków służbowych.
  • Odpowiedz
@Sen_Jak_Prawdziwy: gadał tez o wysyłaniu ( a raczej nie wysyłaniu) wojsk za granicę i polskich stanowiskach w tej sprawie. To nie sa jego kompetencje (i oby nigdy nie były). Jak chce se prywatnie ot ym gadac to spoko, ale nie w godzinach służbowych wykorzystujac słuzbowe mienie. To nie jest jego folwark.
  • Odpowiedz
@murdoc: nie twoja sprawa. Natomiast powiem ci w jakim kraju mieszkam. W Polsce, i nie wyobrazam sobie żeby jakiś wsiur z samorzadów wypowiadał sie o kwestiach udziału polskiego wojska poza granicami państwa bo konstytucja jasno i klarownie okresla kto może o takich kwestiach decydować. a odnośnie informowania o tym społeczeństwa to również mamy od tego organy w MON.

Serio, to jest az żałosne że ty bronisz tego pajaca XD Jeżeli
  • Odpowiedz
@konto_dla_trybu_nocnego: oczywiście że nie bo to ich partyjny kolega. Świadczy to o ich braku profesjonalizmu, że partyjne relacje przekładają nad przepisy i dobre imie mojego kraju (mój kraj wygląda jak k------w gdzie kandydt partii rzadzacej, na stanowisku prezydenta miasta bawi sie w prezydenta RP przed kamerami).
  • Odpowiedz
@recznik_z_ikei: to ja ci coś powiem - mieszkaj dalej w swojej wiosce i głosuj na nawrockiego. W warszawie wybralismy trzaskowskiego i to nie pierwszy raz.

A teraz wybierzemy ci go na prezdena i żadne twoje wieśniackie "Charlają ci w ryj, a ty to jesz" tego nie zmieni,

Buziaczki
  • Odpowiedz