Aktywne Wpisy

okoboji +14
witam co sądzicie o tego typu stylizacji na zapoznanie z przyszłymi "teściami"?
i ewentualnie takie ciuchy są w zara/h&m czy to trzeba na wymiar szyć?
#modameska #ubierajsiezwykopem #kiciochpyta
i ewentualnie takie ciuchy są w zara/h&m czy to trzeba na wymiar szyć?
#modameska #ubierajsiezwykopem #kiciochpyta
źródło: Zrzut ekranu 2026-02-16 o 10.32.55
Pobierz
nonOfUsAreFree +96
To jest ciekawa informacja. Ruch na portalach i apkach randkowych radykalnie spadł w relacji do szczytu z lat 2016-21. Tinder stracił 40% użytkowników, Match Group 50%. Bumble stracił 90% wyceny rynkowej z powodu spadającego zainteresowania.
Autor wskazuje, że powodem jest kobieca hipergamia motywująca do szukania potencjalnych partnerów wśród 6% męskiej populacji (najlepiej zarabiających i najprzystojniejszych). Tymczasem mężczyźni przeszukują 60% ofert.
To oznacza, że większość kobiet jest ofiarą złudzenia, że jej potencjalny wybranek ma ochotę
Autor wskazuje, że powodem jest kobieca hipergamia motywująca do szukania potencjalnych partnerów wśród 6% męskiej populacji (najlepiej zarabiających i najprzystojniejszych). Tymczasem mężczyźni przeszukują 60% ofert.
To oznacza, że większość kobiet jest ofiarą złudzenia, że jej potencjalny wybranek ma ochotę

Jade na zakupy, w delikatesach butelkomat wielkosci pralki, oczywiscie pelny „wymaga oproznienia”. Podchodze do kasjerki i mowie jej to, a ta ze wie ale to musi wlasciciel sklepu przyjechac bo tam sa plomby i „procedura jest skomplikowana”.
Mysle trudno, nie zrazam sie. Jade do biedronki. Pytam kasjerki gdzie jest butelkomat, a ta wskazuje na karton z dziura na goze xdd i ze ona mi je zeskanuje i przyjmie.
Skanuje.
Taki uj. „Artykuł bez kaucji”. Ja kuzwa bez kaucji jak jest wyraznie na opakowanich ze sa objete kaucja.
No ale nie mozemy przyjac bo to butelki z lidla. No mysle sobie kuzwa, zaraz te butelki do lasu wyrzuce.
Kasjerka uprzejmie do mnie, ze moze mi przyjec te butelki ale bez zwrotu srodkow.
Wracam wiec z tymi butelkami do auta.
Dzien kolejny, jade do pracy z butelkami, po drodze zajzdzam do lidla.
Wchodze, znajduje butelkomat. Wrzucam pierwsza butelke i wyskakuje komunikat „pojemnik nieprawidłowy, prosze zutylizować w innym punkcie”. Nosz kura.
Wolam pracownika, slysze ze to tylko maszyna i moze sie zacinac. Kazda z butelek po kilku probach jednak udaje sie zesnakowac i zutylizowac. W polowie przerwal mi jednak komunikat, ze pojemnik jest pelen i musze wezwac pracownika. xdd
Ten przychodzi po jakims czasie, stwierdza ze faktycznie pojemnik pelen. Idzie po paleciaka i wymienia pojemnik. W miedzy czasie juz sie ustawia kolejka z innymi z pustymi butelkami. Udalo sie, odebralem kupony na lacza wartosc 8,60PLN.
Czy warto?
Nie, spoznilem sie przez to do pracy i zmarnowalem mnostwo czasu.
Brak profitu.
#ekologia #heheszki
źródło: IMG_0081
Pobierz@Masuca: co za bzdura? JEśli na butelce jest ikonka z KAUCJA X to nie ma że to z Lidla, Żabki czy innego robala, muszą odebrać i taki uj. Jak nie to zgłaszaj
https://parezja.pl/cuyahoga-czyli-plonaca-rzeka-w-usa/
@moll: ale nieprzypadkowi( ͡° ͜ʖ ͡°)
To Polska. Kraj z gówna i kartonu ulepionego układami sięgającymi Magdalenki.