Wpis z mikrobloga

Pytanie do dzieciaków z przełomu wieku - jakie były najlepsze bajki z Jetixa? Odpaliłem Srebrnego Surfera i nostalgłem tak mocno, że chciałbym sobie przypomnieć więcej bajek. Z mojej strony idzie jeszcze ofc kreskówkowy Spidey i Ach ten Andy. #bajki #kreskowki #nostalgia #film
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zar0x nie wiem czy nie było tam też „ Gęsia skórka” i „czy boisz się ciemności?”
Wcześniej ten kanał nazywał się chyba FoxKids.
  • Odpowiedz
@zar0x: nie wiem czy to jetix ale bajki:
chojrak tchórzliwy pies
maska, głupi pies, Piesek Poochini, faceci w czerni, jumanji, laboratorium dextera, johny bravo, kurczak i krowa, samuraj jack, atomówki, batman, łasica, kosmiczne wojny, strażnicy czasu, kotopies, Wszystkie psy idą do nieba i sok z żuka
  • Odpowiedz
@zar0x: jeśli chodzi o jetix to na pewno król szamanów, naruto, megaman, a.t.o.m, żółwie ninja, x men, galactik football, świat według ludwiczka, tutenstein, witch, odlotowe agentki, sonic x, oban star racers, magination, lucky luke, ah ten andy, motomyszy z marsa, do tego jakieś power rangersy, ktoś kto oglądał jetix pod koniec to pewnie pamięta jake long czy yin yang yo, z tego co pamiętam leciał też inspektor gadżet ale na
  • Odpowiedz
  • 1
@eliott-alderson: o kolego, dziękuję, dobrą masz pamięć xD zapomniałem w ogóle Żółwiach Ninja a też było to kozackie. Może wstyd się przyznać ale Odlotowe Agentki też namiętnie oglądałem XD
  • Odpowiedz
@zwiaz_mi_rece_nog_nie_trzeba: wunschppunsch leciał na jetix i chyba jeszcze wcześniej na fox kids, a byle do przerwy leciało na disney channel, na którym też leciał fineasz i ferb czy jake long, które później pojawiły się też na jetixie, ale byle do przerwy z tego co kojarzę na jetixie się nie pojawiło, choć disney i jetix to ten sam właściciel
  • Odpowiedz
@zar0x: prawda, ogólnie fani fox kids mogliby napisać to samo o jetixie, ale nie moga, bo zwyczajnie jetix przez większość czasu dbał o widzów fox kids i puszczał całkiem sporo kreskówek z fox kids, co innego było właśnie w przypadku disney xd, bo to już całkowicie zaniedbało kreskówki jetixa i bardzo szybko się ich pozbyło na rzecz swoich wymysłów, które w większości były gniotami, zmienili jakby target i było czuć
  • Odpowiedz