Aktywne Wpisy
turism0 +174
Dla tych co głosują na Nawrota tylko dlatego żeby się „układ PO” nie domknął: przecież kadencja przyszłego prezydenta w większości będzie pokryta nie przez obecny (2023-2027) a przyszły rząd (2027-2031)… więc głosując na Nawrockiego nie dość że blokujecie ten kraj na 2 lata, to jeszcze dajecie pisowi prezydenta na odzyskanie władzy w 2027…
#debata
#debata

Mega_Smieszek +54
Ile plusów dostanie taka kromka ze smalcem i pomidorem?

źródło: temp_file4693670688268944319
Pobierz
@notBart: odwołujemy akcje, wykopek ma taniej więc nie ma sprawy
@notBart: to nadal najwięcej w unii, jełopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak gangbang to po całości- co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
No ale głupki hehe trzeba nie było brać kredytów i
@Szalom: akurat w tych polskich bankach najgorsze warunki z zazwyczaj wyższymi oprocentowaniami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Szalom: no tylko że akurat kwestię kredytów frankowych całkowicie z-----o xD
Można było to rozwiązać bardzo prosto - zwrot samego kapitału. Pożyczasz 100k franków - tyle samo zwracasz. A to po jakim kursie je kupisz to twoja sprawa.
@WiesniakzPowolania: mnie nikt nie bierze, bo sam chałupę z ojcem własnymi ryncami zbudowałem bez kredo
@WiesniakzPowolania: Deweloperzy i politycy. Co do kosztu kredytu to głównie wynika z tego, że złotówka jest bananową walutą. W pewnym momencie mieliśmy najwyższą inflacje w całej europie. Pożyczanie złotówki wiąże się z relatywnie wysokim ryzykiem dlatego jest zabezpieczone na tak wysoki procent.
@Xuzoun Jw. - nadał kolejne rządy miały to w dupie. Jak sam piszesz dało się coś dogadać pewnie. Nie wiem czy to bezczelność banków i ich pazerność, ale klienci zostali pozostawieni sami sobie więc jaki mieli wybór poza sądem. Jezeli banki uważają że dostają za mocno po dupie to mogą mieć pretensje tylko do siebie ewentualnie rządu
źródło: nie-boli-go-to-nasz-najtwardszy_2017-12-08_09-31-26
Pobierz@bsuuuh: To prawda. Mi PKO zaproponowało konsumpcyjny na prawie 20% xDDD Bezczelne uje. Powiedziałem, że wole iść do Bociana albo innego prowidentu bo taniej xd
@B00B69: bo jest porównanie do seksu, a moderacja ma przynajmniej jeden nadmiarowy chromosom wiec podejrzewałem, ze inaczej zdejmą ¯\(ツ)/¯