Wpis z mikrobloga

@szyderczy_szczur: Jakoś dużo samotnych bab z bachorami nie widuję, ale raczej standardem jest nieodpisywanie, bądź odpisywanie jednosylabowcami, bo umiejętność prowadzenia rozmowy w babach umarła i oczekują zabawiania jaśnie księżniczek.
  • Odpowiedz
ale raczej standardem jest nieodpisywanie, bądź odpisywanie jednosylabowcami, bo umiejętność prowadzenia rozmowy w babach umarła

@XanderPLXE: to nie umiejetnosc rozmowy umarla (zaloz konto meskiego modela to sie przekonasz) tylko trudno rozmawiac pelnymi zdaniami i z pelnym zaangazowaniem z kazdym z 100000000000000000000000 mezczyzn jakich ma w parach (tu delikatnie wyolbrzymilem liczbę)
  • Odpowiedz
@git_commit: Ponad 50% kobiet w tych apkach nie dała nawet 10 lajków(mieliśmy ostatnio statystyki na głównej), te miliony par to mit. One w większości dają wszystkim na lewo szukając księcia na białym koniu. Ja tam znowu problemu z parami nie mam żadnego, regularnie mnie matchuje, co z tego, jak 80% potem to albo brak odzewu albo prowadzenie wywiadu środowiskowego jak kurator społeczny bo same się zainteresować osobą po drugiej stronie
  • Odpowiedz
@git_commit: wierz dalej w mity z tagu przegryw XD Statystyki wprost przeczą waszym urojeniom. Tak, kobiety oceniają 80% facetów poniżej przeciętnej, dlatego prawie w ogóle nie dają matchy nikomu, szukając tego adonisa. Wprost to przeczy waszym urojeniom o milionach par, czy jakimś zalewaniem ich komplementami przez spermiarzy. Też mam 190cm wzrostu, dobre zarobki i w miarę kwadratową szczękę, mam dopasowania, czyli wpadam w stastystyki lepszej części rozkładu u bab i
  • Odpowiedz
@XanderPLXE: prawda, jak koleżanki instalowały tindera to wyglądało często tak ,że nawet nie swipowaly zbyt dużo, tylko patrzyły na to ile mają par, żeby sobie ego podbić, że są atrakcyjne
  • Odpowiedz
Baby nie potrafią prowadzić rozmowy.

@XanderPLXE: Ja bym tam powiedział, że niektóre baby. Pewnie nawet i większość, podobnie jak i większość mężczyzn. W tym wątku chłopy piszą, jakby nudni, czy aspołeczni mężczyźni nie istnieli i wszyscy byli mistrzami konwersacji, a to po prostu bardziej widać, bo większy zawód, gdy chodzi o kobietę, którą się zainteresowałeś. Gadając z przypadkowymi facetami też często trafisz na kogoś, kto albo nie będzie potrafił, albo
  • Odpowiedz
@Ddudu @git_commit @szyderczy_szczur

Hmm a ja mówię troszeczkę inaczej: jak się nie posmaruje, to się nie jedzie. Nie miałem kupionego najlepszego premium to miałem max kilka par dziennie. Kupiłem premium od razu boost 10x.

Z tego większość nie odpisywała, ale jak już nawiązał sie kontakt to trafiałem na fajne jednostki. Z nimi fajnie się pisało czy też spotykało. Raz miałem wręcz klęskę urodzaju i to było bardzo męczące. A
  • Odpowiedz
@XanderPLXE: Mylisz troche sprawy ktore byly poruszane badajac inne zagadnienia. Nawet gruba/nieatrakcyjna/po przejsciach/p------a typiara przesuwajac wszystkich w prawo n-----e mnostwo par, co oczywiscie nie neguje tego ze w realnym swiecie tego nie zrobi ale tez nie jest tak ze gruba szuka adonidasa top 1%, da w prawo wiecej ale wciaz wszystkich powyzej jej "ligi", a tych na jej poziomie przesunie w lewo.

Kazdy ma jednak (co wynika z dalszych czesci
  • Odpowiedz
@YodaMonster: Baby mają dużo polubień, ale same dają mało w "prawo", to wynika wprost ze statystyk. Kobita, która przesuwa wszystko jak leci w prawo jest zwyczajnie anomalią statystyczną ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz