Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

Wczoraj zostałem poinformowany że moje dane osobiste śmigają po sieci. Sprawdziłem i jak się okazało był to wyciąg z konta pod kredyt hipoteczny. Chciałem się dowiedzieć skąd jest wyciek więc zadzwoniłem do kolejno napotkanej osoby w tych plikach. Właścicielka firmy nic nie wiedziała że jej wyciągi z kont firmowych latają po sieci ale też brała hipotekę ( nazwiska klientów , opłaty, wypłaty dla pracowników,). Aktualnie sprawa podsunąłem policji i mBanku ( najwięcej dokumentów z tego banku było) dokumenty znikają z serwisu wyszukiwarka już nie działa . Możecie wpisać w google "lista operacji" to jeszcze niektóre dokumenty będą widoczne . Lub wpiszcie swoje imię i nazwisko z dopiskiem Docer i sprawdzicie czy nigdzie was nie ma. W dalszej części wrzucam więcej screenów
#cyberbezpieczenstwo #mbank #rodo #przecieki #hakerzy #kredythipoteczny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: temp_file2141310364150154984
Pobierzźródło: temp_file3822361457607987866
Pobierzźródło: temp_file4924567016218283691
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: temp_file5816795135552774821
Pobierzźródło: temp_file294735725972989574
Pobierz