Wpis z mikrobloga

Kupował ktoś z Was projektor z Temu/Alliexpress? Jak wrażenia?
Z filmów recenzyjnych można odnieść wrażenie, że spoko jak za tę cenę - natomiast wiadomo jak to z recenzjami YT-berów.

W sypialni chciałem zamontować taki projektor, żeby kierował na ścianę. Myślicie, że ta mała bambaryła za <200 zł da radę?
(Sygnał chciałbym puszczać z telefonu / laptopa, a dźwiek z JBL'a po bluetooth'u)

#temu #alliexpress #tv #pytanie #pytaniedoeksperta #elektronika
Yakooo - Kupował ktoś z Was projektor z Temu/Alliexpress? Jak wrażenia? 
Z filmów rec...

źródło: image

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Yakooo wzrok se popsujesz, bo na takim projektorze widac tyle co na niskiej klasy laptopie z 10% jasnosci ekranu. Ciemniejsze sceny sa w ogole nieczytelne

Mialem sporo drozszy wanbo t2 i bylo cienko, chyba ze chcesz ogladac na 40 calach na bialej scianie to moze da rade, ale stokroć bym wolał tani TV
  • Odpowiedz
@Yakooo: mam jakoegos blitzwolfa za 300/400 rok temu, w sypialni sobie stoi. jest ok. za cene tych 3 4 stowek nie powiem.zlego slowa pod android tv mam podpiety i fajnie działa jednak jak masz słońce to zapomnij ze coś wiele zobaczysz.
  • Odpowiedz
@Yakooo: Jakość obrazu tragedia, jasność słaba, ostrość słaba, do tego szumi jak ma wiatraczek, za to jakość dzwięku jest tragiczna. Szkoda kasy
  • Odpowiedz