Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +409
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mega_Smieszek +333
źródło: temp_file6223922665716103351
Pobierz

źródło: Gj0X-d2XcAAgE-6
Pobierzwidze ze nie masz ani litosci ani refleksji...
juz ktorys raz mowie, ze musisz sie zdecydowac, jesli wg ciebie kryterium placenie podatku jest to czy ty fkatycznie zarobiles vs inflacja, czy nie - to jak ktos kogo wydatki przewyzszaja wplywy - czyli juz nawet inflacji nie liczac
@del855: tak jak w firmie nie możesz sobie do kosztów zaksięgować wszystkiego tak tu masz swego rodzaju limit - ktoś arbitralnie uznał, że niezbędne rzeczy do życia kosztują te 5k miesięcznie.
ale firma sama uznaja co jest jej kosztem, dlatego taki Orange ktorego przychodza sa liczone w dziesitkach miliardow - rok w rok ma straty.... a Kowlaski tak nie moze...
ktos kto nie ma kapitalu nie traci na inflacji.... to dobre, czyli np panstwo ktore zacheca do samodzilnego oszczedzaniana starosc klamie - no defakto sabotuje nas ;)
udanego ;)