Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej
Szukam osób chętnych do pomocy w przygotowaniu prostej ulotki informującej o tym co robią w sprawie dopłat do kredytów. Wydaje mi się, że sporo osób może chcieć się zaangażować, biorąc pod uwagę że dużo osób jest przeciw. A tu wystarczy pobrać pdf i wrzucić na swojej klatce. Po co? Po to żeby platforma zobaczyła, że może tym p-------ć wybory. Że o tym się mówi. Tak jak we wcześniejszym wpisie: https://wykop.pl/wpis/80170999/obserwuj-mirkoanonim-to-jest-jakis-zart-ze-w-obecn
Jeśli macie pomysł na treść co trafi do ludzi i odpowiednio nakreśli problem zachęcam do pisania pod tym wpisem. Jak ktoś ma zmysł graficzny żeby umieścić te informacje na prostej ultoce (4-6 na kartce a4) myślę że minimum wysiłku możemy poinformować o sprawie dużo osób
#nieruchomosci #mirkoefekt #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

@mirko_anonim +147
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
To jest jakiś żart, że w obecnej sytuacji politycznej ktoś chce zmarnować tyle kasy na program który zaszkodzi społeczeństwu XD każda złotówka powinna iść na zbrojenia i oszczędzanie aby ewentualny kryzys i zwolnienia po ochłodzeniu stosunków z USA dotknęły tragedią jak najmniej rodzin, a
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@unlucky_k: parę osób wytknęło mi że to hasło jest złe, bo stwierdzenie "polakom nie są potrzebne tanie kredyty" jest nieprawdziwe i w sumie racja. Wieczorem pomyślę jak to zmienić żeby było krótko i sensownie, jak byś miał jakieś pomysły to też możesz coś zaproponować.
  • Odpowiedz
@unlucky_k:
STOP DOPŁATOM DO KREDYTÓW!
Politycy znowu rozdają Twoje pieniądze deweloperom!

Ceny nieruchomości rosną przez ich decyzje!
Bezpieczny Kredyt 2%? Efekt: Mieszkania droższe
  • Odpowiedz
też bez przesady ile niby może być tych fliperow co kupili 5+ lat temu i trzymają do teraz bo może akurat się program trafi taki?

Na siłę to już strasznie dobrane

@pysznewpierdalator: to jest wpisane teraz w projekt żeby właśnie ludzie pomyśleli że to kapiszon, a co przed głosowaniem wykreślą albo zmienią np. na 1 rok i tak się skończy
  • Odpowiedz