Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
To jest jakiś żart, że w obecnej sytuacji politycznej ktoś chce zmarnować tyle kasy na program który zaszkodzi społeczeństwu XD każda złotówka powinna iść na zbrojenia i oszczędzanie aby ewentualny kryzys i zwolnienia po ochłodzeniu stosunków z USA dotknęły tragedią jak najmniej rodzin, a nie na ciągłe okradanie młodych pracujących ludzi. Platforma musi zrozumieć że totalnie może i p-------e te wybory jak się nie ogarnie. Zmiana jest możliwa, zobaczcie sobie wykres poparcia PiS w okolicach czarnych protestów – PiS stracił procenty o ABORCJĘ, poparcie którego nigdy już w pełni nie odzyskał, a płakacze będą zniechęcać ludzi do działania przekonując nas że z betonem po-wskim nic się nie da zrobić. Da się, serio. Teraz mamy czas i musimy działać na każdym, najmniejszym froncie, bo ten program to nie tylko budowanie tragedii polaków ale i tworzenie w Polsce mafii i oligarchii. Wpuścicie to raz, ich wpływy będą rosły, a my się nie wygrzebiemy przez lata.

Tylko nie wiem co robić. Zaczęłam się zastanawiać jak wyjść z internetu aby sprzedawczyki poczuły zagrożenie od mas. A gdybyśmy wydali swoją ulotkę? Nie dosłownie. Ale zgodzimy się na wykopie na wspólną, prostą treść zarysowującą powagę sytuację, żądając deklaracji od kandydatów, i kto będzie chciał sobie wydrukuje i powrzuca w swojej klatce? Nawet gdyby to miało być 100 aktywnych użytkowników #nieruchomosci – wyjdzie ekwiwalent rozmow ze swoim otoczeniem, co tez jest wazne. Widzę, może naiwnie i w rozpoczy, jako polska patriotka, kanały chociaż drobnego rozgłośnienia problemu, anonki, reddit, młoda lewica, ogólnie młodzież #paszyk #zalesie

O albo nakładka na facebooku? 0zł na 0%

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @zilasty @MaximusDecimus no właśnie, wydaje mi się, że odzew by był. Sporo osób pytało wczoraj na tagu czy jakiś protest się szykuje, a taką akcję można zorganizować bez kosztów praktycznie (każdy sobie drukuje i roznosi jak chce i ile chce), strat też nie będzie bo skąd? Wystarczy jakby się znalazł ktoś kto umie ładnie wpisać 6 ulotek na kartkę a4 i pdf do druku może
  • Odpowiedz