Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +722
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka

źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +15
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
To jest jakiś żart, że w obecnej sytuacji politycznej ktoś chce zmarnować tyle kasy na program który zaszkodzi społeczeństwu XD każda złotówka powinna iść na zbrojenia i oszczędzanie aby ewentualny kryzys i zwolnienia po ochłodzeniu stosunków z USA dotknęły tragedią jak najmniej rodzin, a nie na ciągłe okradanie młodych pracujących ludzi. Platforma musi zrozumieć że totalnie może i p-------e te wybory jak się nie ogarnie. Zmiana jest możliwa, zobaczcie sobie wykres poparcia PiS w okolicach czarnych protestów – PiS stracił procenty o ABORCJĘ, poparcie którego nigdy już w pełni nie odzyskał, a płakacze będą zniechęcać ludzi do działania przekonując nas że z betonem po-wskim nic się nie da zrobić. Da się, serio. Teraz mamy czas i musimy działać na każdym, najmniejszym froncie, bo ten program to nie tylko budowanie tragedii polaków ale i tworzenie w Polsce mafii i oligarchii. Wpuścicie to raz, ich wpływy będą rosły, a my się nie wygrzebiemy przez lata.
Tylko nie wiem co robić. Zaczęłam się zastanawiać jak wyjść z internetu aby sprzedawczyki poczuły zagrożenie od mas. A gdybyśmy wydali swoją ulotkę? Nie dosłownie. Ale zgodzimy się na wykopie na wspólną, prostą treść zarysowującą powagę sytuację, żądając deklaracji od kandydatów, i kto będzie chciał sobie wydrukuje i powrzuca w swojej klatce? Nawet gdyby to miało być 100 aktywnych użytkowników #nieruchomosci – wyjdzie ekwiwalent rozmow ze swoim otoczeniem, co tez jest wazne. Widzę, może naiwnie i w rozpoczy, jako polska patriotka, kanały chociaż drobnego rozgłośnienia problemu, anonki, reddit, młoda lewica, ogólnie młodzież #paszyk #zalesie
O albo nakładka na facebooku? 0zł na 0%
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Ręcę opadają. Ten program pomoże tysiącom ludzi i gospodarce. Ceny SPADNĄ. Ten program ma same zalety.
@PanieAreczku: xDDD powiedz coś po niedeweloperskiemu