Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@jean-paul-ebony-bbw
Przysięgam, zmieniam sklep. Lidl mam 10 kilometrów dalej i nie po drodze do moich innych stałych punktów zakupowych, ale chyba zmienię.
Po prostu od ponad dekady zawsze robię zakupy w biedrze i wiem jakie produkty chcę lubię i mniej więcej gdzie są, lata temu to był pierwszy większy market w mojej okolicy i się przyzwyczaiłem. A Lidl dopiero niecałe 2 lata stoi 20km od mojej wsi.
Ta biedronka o którą
  • Odpowiedz
@espenio: w sobotę trzeba było zrobić te duże zakupy na dwie karty to byłbyś 70 zł do przodu (35 zł upustu przy zakupach za min. 399 zł. Jedyny warunek to zakup przynajmniej po jednym produkcie z kategorii nabiał, warzywa i owoce - wystarczył jeden kefir, jabłukszo i ziemniak i taki piękny bonus).
Ja tam lubię biedronkę ("love-hate relationship";) ) - mam swoje ulubione produkty (zaskakująco dobrej jakości - np. pojawiająca
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Pink_Stripe_Keyboard_Warrior Widzę łowca (łowczyni?) promocji rasowy :) No 70 cebulionów do przodu to byłbym zadowolony, zawsze coś. Jednak ja robię na wyjazdach i co około 6tyg robię takie masowe zakupy, także wbijam na tę promocję co już mnie zastaną bo nie jestem taki obeznany. Co do kas samoobsługowych - lubię, ale nie przy talich zakupach. Nie potrafiłbym tego podzielić żeby iść 5-6 razy i wziąć wszystko czego potrzebuję, bo jeżdżę godzinę
  • Odpowiedz