Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brav: Mirku, pytałem już o to chyba 2 tygodnie temu. Ziobro się dowiedziałem
https://wykop.pl/wpis/79961427/mam-autentyczne-pytanie-do-ludzi-planujacych-na-gl
@quescik1 +3
Mam autentyczne pytanie do ludzi planujących na głosowanie na Nawrocki.
Czym on was do siebie przekonuje?
Chwilę temu był nikomu nieznany, wychodzą na niego coraz większe brudy, robi z ludzi debili i ma charakter cwaniaczka.

Na ten moment zastanawiam się sam na kogo głosować więc możecie próbować mnie przekonać.
Proszę tylko
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@quescik1: Dzięki za link. Szkoda, że to tak wygląda. Wychodzi na to, że większość ludzi głosuje na zasadzie "bo tak", bez głębszej refleksji. (,)
  • Odpowiedz
@brav: nie każdy też chce się publicznie afiszować z głosowaniem na PiS. Sondażownia odpowiedzialna za exit poll uwzględniała w wynikach poprawkę na to, że wyborca pisu statystycznie częściej wstydzi się przyznać na kogo głosował.
Na mirko może być podobnie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@brav: ja w drugiej turze prawdopodobnie na Nawrockiego. Nie chcę żeby ta koalicja przejęzyczeń miała prezydenta. Chcę kogoś kto nie będzie podpisywał ustaw jak leci. Nawrocki jest słabym kandydatem, ale i tak 100x lepszym niż dupiarz Trzaskowski.

Fajnie by było gdyby Nawrocki szantażował koalicję, np. że podpisze 1 ustawę ważną dla PO w zamian za wdrażanie np. niskich podatków. Ale nawet jeśli tego nie będzie robił tylko wetował większość ustaw
  • Odpowiedz
@damienbudzik: Niskie podatki i Nawrocki? Jak Nawrocki wygra to istnienie tego rządu nie będzie miało sensu. Jedna wielka obstrukcja. W przypadku Sławka to ssmo
  • Odpowiedz