Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +231
Ganyel +5
Poniedziałek rano, juleczka jedzie do korpo. Obowiązkowe śnieżno - białe buciki, cieliste rajstopki, obcisły kostium i rozpuszczone blond włosy. I nadzieja, że jakiś chad albo mokebe zauważy...
#dupeczkizprzypadku #rajstopyboners #p0lka #blackpill
#dupeczkizprzypadku #rajstopyboners #p0lka #blackpill
źródło: temp_file1367881040660325195
Pobierz

I bardzo dobrze że ludzie wysyłają takie filmy, niech się małpy w końcu nauczą.
#motoryzacja #policja #polska
źródło: 1000003620
PobierzPoza tym, co to za logika... "Inni też mają wypadki, więc pozwólmy tym, którzy myślą że są ponad prawem dalej tak jeździć"?
@Razi91: Wszystkich.
Dlaczego miałbym to robić? Jakie ma to znaczenie jaki jest powód skoro efekt jest
Piraci drogowi często żyją jeszcze tylko dlatego, że inni mają więcej rozumu od nich. Zwolnią, zjadą, a przede wszystkim dlatego, że zwyczajnie jadą przepisowo i przewidywalnie. Tylko dlatego ci piraci "nie powodują wypadków", ale to też zawsze do czasu. Im więcej ludzi im ustępuje, tym czują się
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Zamień piratów drogowych na miernoty drogowe i twoja wypowiedź jest dalej prawdziwa. Tylko że miernot drogowych jest mnóstwo, a piratem można zostać nazwanym z racji przekroczenia limitu na pustej drodze¯\(ツ)/¯
@Razi91: To nazywasz jazdą szybką i bezpieczną? To że ktoś przekracza prędkość nie znaczy, że zachowuje się jak cham na drodze. Myślisz, że mnie takie pajace nie wkurzają? Wiesz, że nawet wyprzedzająć ciąg tirów przy 160/120 km/h potrafia mi wejść na dupę i migać
Tak, wiem i oni są problemem dróg.
@Razi91: Ok, ale OP użył określenie szybko i bezpiecznie ¯\(ツ)/¯
@cwlmod: ale wtedy nie daj boże ktoś mógłby jeszcze zacząć dojeżdżać świńskie ryje w kapeluszach, które jadą 50 na 90, że jeśli mają za sobą sznureczek aut, to oni tamują ruch, a nie ci co ich wyprzedzają po kilku klilometrach "są tymi złymi".
@Razi91:
@tellet: Dokładnie. Może przesadzasz z tą prędkością ale tacy kapelusznicy jadący 70/90 potrafią skutecznie zamulić jednopasmową krajówkę. Jak nie ma miejsc do wyprzedzenia lub jest duży ruch z naprzeciwka to zaczynają się dziwne akcje