Wpis z mikrobloga

dokładnie w tym miejscu sugerujesz jakoby wypadki śmiertelne były powodowane przez jazdę powolną. Gratuluję zapultania z samozaoraniem.

@hyrq: To jest myślenie na zasadzie "jeśli jeden przekracza ograniczenie o 50km/h, a drugi 40, to jest mniejsza szansa na zderzenie, niż +50 vs jazda przepisowa." Oczywiście ta "logika" pomija fakt, że zderzenie przy dużej prędkości jest znacznie bardziej niebezpieczne niż przy niskiej... no ale przecież on jeździ szybko ale *bezpiecznie*, więc i
  • Odpowiedz
@Zbyszek_62 no właśnie małpy się nie uczą bo większość podobno idzie na pouczenie/oddalenie z powodu braku wykrycia sprawcy. Pieniądze leżą na ulicy ale chlip chlip policja nie ma pieniędzy- niestety na wyższych stanowiskach tam siedzą idioci.

Sam codziennie jestem świadkiem sytuacji gdzie jest długa prosta i to w dodatku z górki a policja patrzy czy masz trójkąt i gaśnice podbitą zamiast stać z radarem i walić mandaty aż miło. Dlatego jest
  • Odpowiedz
@cwlmod: Większość wypadków powodują ludzie, którzy czuli się za kierownicą zbyt pewnie i albo niedostatecznie uważali albo uważali, że zdążą lub się wyrobią. I potem mamy stłuczki z powodów wymuszeń, obcierki na parkingach, potraconych pieszych czy rowerzystów, bo komuś się spieszyło itp. Tak jest zawsze.
  • Odpowiedz
Absurdalne jest, że takie posty pojawiają się przy każdym tego typu temacie. Jak na drogach może być normalnie, skoro to niby "konfidenci" są problemem, a nie ludzie którzy mają nogę przyklejoną do gazu i alergie na hamulec?

@kampaw: Nie, problemem jesteś na przykład ty, bo wypowiadasz się w temacie o którym niewiele wiesz i ganisz jakąś grupę ludzi.

Pisząc wprost:
Jak ma być "lepiej" na drogach skoro ograniczenia mamy śmiesznie niskie, ale miernoty
  • Odpowiedz
Przecież wkleił. Ślepy jesteś? Sugerujesz, że ktoś spowodował wypadek, bo jechał za wolno?

@MokryBatmann: Ty na pewno jesteś ślepy i głuchy. W ogóle mnie nie zaskakuje, że ktoś kto wyskakuje z tym nagraniem okazuje się typowym sebą z magazynu xD

Wracaj do picia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cwlmod: Ani nie piję, ani nie pracuję na magazynie. To co, odniesiesz się do statystyk, które ci dali a których policja twoim zdaniem nie prowadzi?

Ile dałeś w łapę lekarzowi, że ci badania podbił?
  • Odpowiedz
@MokryBatmann: Ja już skończyłem z tobą rozmowę, bo pijany seba z magazynu nie jest partnerem do rozmowy.

Chciałem cię tylko sprowokować i czekałem aż faktycznie wyłożysz się na pisaniu totalnych głupot, które każdy inteligentny człowiek zauważy od razu.

Brawo udało ci się - masz wszystkie cechy seby z magazynu. Witam na czarnej liście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cwlmod: Ani nie piję, ani nie pracuję na magazynie. To co, odniesiesz się do statystyk, które ci dali a których policja twoim zdaniem nie prowadzi?

@MokryBatmann: nie odsniesie się bo to kiep, w każdej takiej dyskusji się odpala i zaczyna zasypywać kłamliwymi wyzwiskami każdego kto go prostuje, prawdopodobnie by potencjalni odbiorcy dyskusji nie połapali się jakim kiepem jest xD

szkoda czasu
Kryspin013 - >@cwlmod: Ani nie piję, ani nie pracuję na magazynie. To co, odniesiesz ...

źródło: Screenshot 2025-02-11 at 15-33-32 Debil jakich wielu brawo za odwage i checi dla wlasciciela kamerki. M... (@sirconrad) Wykop.pl

Pobierz
  • Odpowiedz
faktycznie wyłożysz się na pisaniu totalnych głupot, które każdy inteligentny człowiek zauważy od razu.

@cwlmod: Ale gdzie ja coś wypisuję? Przecież tylko pokazałem film, który nagrałeś. Nic więcej. Tutaj nic nie trzeba wypisywać, od razu wiadomo z kim się ma do czynienia.

Za to na tobie się poznało już tysiące ludzi, jak kiedyś jeszcze nie miałem tu konta i nie wiedziałem co to wykop to mi znajomy dał linka do
  • Odpowiedz
w każdej takiej dyskusji się odpala i zaczyna zasypywać kłamliwymi wyzwiskami każdego kto go prostuje, prawdopodobnie by potencjalni odbiorcy dyskusji nie połapali się jakim kiepem jest

@Kryspin013: Raczej jakieś zaburzenia psychiczne...
  • Odpowiedz