Aktywne Wpisy

xDrive +68
Jak nie cofnie swoich słów, to wypierdaIam...
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
źródło: Screenshot_20250810_163654_Tinder
Pobierz
AlexHunter +30
Dzisiaj po powrocie z pracy znalazłem na stole w kuchni mały słoiczek z karteczką od mojego 6-letniego syna: „Dla Ciebie, żebyś był zawsze uśmiechnięty 😊❤️”.
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
źródło: 0026F4AC-6C71-468F-872E-A5BBA222664B
Pobierz

I bardzo dobrze że ludzie wysyłają takie filmy, niech się małpy w końcu nauczą.
#motoryzacja #policja #polska
źródło: 1000003620
Pobierz@hyrq: To jest myślenie na zasadzie "jeśli jeden przekracza ograniczenie o 50km/h, a drugi 40, to jest mniejsza szansa na zderzenie, niż +50 vs jazda przepisowa." Oczywiście ta "logika" pomija fakt, że zderzenie przy dużej prędkości jest znacznie bardziej niebezpieczne niż przy niskiej... no ale przecież on jeździ szybko ale *bezpiecznie*, więc i
Sam codziennie jestem świadkiem sytuacji gdzie jest długa prosta i to w dodatku z górki a policja patrzy czy masz trójkąt i gaśnice podbitą zamiast stać z radarem i walić mandaty aż miło. Dlatego jest
Typ skasował już kilka bryk, nadal nie rozumie dlaczego nie ma racji, totalnie niereformowalny. I wyzywa innych od miernot drogowych xD
źródło: Screenshot 2025-02-11 at 12-55-40 No i jeb _ Nie najeździłem się za dużo. Ledwie 500 km ponad pierws... (@cwlmod) Wykop.pl
Pobierz@kampaw: Nie, problemem jesteś na przykład ty, bo wypowiadasz się w temacie o którym niewiele wiesz i ganisz jakąś grupę ludzi.
Pisząc wprost:
Jak ma być "lepiej" na drogach skoro ograniczenia mamy śmiesznie niskie, ale miernoty
@MokryBatmann: Ty na pewno jesteś ślepy i głuchy. W ogóle mnie nie zaskakuje, że ktoś kto wyskakuje z tym nagraniem okazuje się typowym sebą z magazynu xD
Wracaj do picia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ile dałeś w łapę lekarzowi, że ci badania podbił?
Chciałem cię tylko sprowokować i czekałem aż faktycznie wyłożysz się na pisaniu totalnych głupot, które każdy inteligentny człowiek zauważy od razu.
Brawo udało ci się - masz wszystkie cechy seby z magazynu. Witam na czarnej liście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MokryBatmann: nie odsniesie się bo to kiep, w każdej takiej dyskusji się odpala i zaczyna zasypywać kłamliwymi wyzwiskami każdego kto go prostuje, prawdopodobnie by potencjalni odbiorcy dyskusji nie połapali się jakim kiepem jest xD
szkoda czasu
źródło: Screenshot 2025-02-11 at 15-33-32 Debil jakich wielu brawo za odwage i checi dla wlasciciela kamerki. M... (@sirconrad) Wykop.pl
Pobierz@cwlmod: Ale gdzie ja coś wypisuję? Przecież tylko pokazałem film, który nagrałeś. Nic więcej. Tutaj nic nie trzeba wypisywać, od razu wiadomo z kim się ma do czynienia.
Za to na tobie się poznało już tysiące ludzi, jak kiedyś jeszcze nie miałem tu konta i nie wiedziałem co to wykop to mi znajomy dał linka do
@Kryspin013: Raczej jakieś zaburzenia psychiczne...