Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +41
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Nie mam ciśnienia na zmiane i mogę poczekać, natomiast niestety nie mam miejsca na PC
#xbox #playstation #nintendoswitch #gry
Co wybrać?
A jak z bateria? Nie bywa irytujace co kilka h ładowanie tego?
Co do baterii to zależy od gry i na switchu swoim już 6 letnim bateria trzyma od 2h do 6h zależy od tytułu. Jeśli nie zależy ci na graniu przenośnym to
A skąd info, że już w przyszłym roku nowa generacja? Nie ma szans. Najwcześniej 2027, bardziej prawdopodobny 2028
Mam swich od 2 lat i zazwyczaj gran na TV ale kaszojad czasem gra w plenerze to 3 4 h trzyma.
Z grami jest różnie. Wszystkie Mario są fajne ale nie każdemu pasują.
Np. Minecraft na Nintendo po słabe połączenie. (Nie wiem jak w sw2 będzie)
To co nie szło mi na xboxie, np Blasphemous, na Switchu w łapie wchodzi totalnie inaczej.
A gier jest dużo i każdy coś
Na xboxa jedynie wrażenie zrobiła na mnie forza ale jako że w gry wyścigowe nie gram to pograłem raptem kilka godzin i rzuciłem w kat