#gielda interactive brokers: czy ktoś miał problem z założeniem tam konta? Niby załozyłem kiedyś, ale status ma jakby nie aktywne. Loguje się na stronie normalnie, ale do tradera nie moge sie zalogować, tymi samumi credentialami? Ktoś miał podobnie i może pomóc? czy od razu bić do ich support?
Pytanie numer dwa jak najlepiej wpłacać tam kasę? Mam konto złotówkowe w ING. nie lepiej załozyć sobie dolarowe i z tego dolarowego bezpośrednio zasilać konto w interactivebrokers? Chyba że jest jakiś inny setup
@levzor: To (0.002% / min 2$) jest prowizja za ręczne przewalutowanie. Przy mniejszych kwotach taniej wychodzi przewalutowanie automatyczne (0.03% bez min)
Eh przegapiłem info, że znowu była podwyżka minimalnej. I znowu zarabiam tylko 500zł więcej od sprzątaczki. 10 lat nabijania doświadczenia, 10 lat pracy jako grafik z czego 6 lat wypruwania sobie żył w agencji reklamowej i wszystko c---a warte.
interactive brokers:
czy ktoś miał problem z założeniem tam konta?
Niby załozyłem kiedyś, ale status ma jakby nie aktywne. Loguje się na stronie normalnie, ale do tradera nie moge sie zalogować, tymi samumi credentialami? Ktoś miał podobnie i może pomóc? czy od razu bić do ich support?
Pytanie numer dwa jak najlepiej wpłacać tam kasę? Mam konto złotówkowe w ING. nie lepiej załozyć sobie dolarowe i z tego dolarowego bezpośrednio zasilać konto w interactivebrokers? Chyba że jest jakiś inny setup
@levzor: To (0.002% / min 2$) jest prowizja za ręczne przewalutowanie.
Przy mniejszych kwotach taniej wychodzi przewalutowanie automatyczne (0.03% bez min)
otymalny moment na przewalenie hajsu na opcjach