✨️ Obserwuj #mirkoanonim Cześć, wybaczcie że piszę z anonima - nie mam tu konta.
Czy fanowi Monster Hunter World i starego Freedom Unite możecie polecić Monster Hunter Rise? Niestety mam ograniczony budżet i kilka gier w planach, więc zdaję sobie sprawę, że moje pytanie jest śmieszne. Anglojęzyczne opinie na temat gry są dla mnie mało konkretne. Nie będę też ukrywał, że fani tej serii są specyficzni i kupią wszystko.
1. Dużo się pisze o zmianie walki. Czy to dotyczy combosów, responsywności czy czegoś innego? 2. Jak wygląda kwestia endgame (uwzględnijcie proszę sunbreak)? 3. Jak poziom trudności wygląda w porównaniu do tego co oferuje MH World + Iceborne? 4. Czy potwory które występują w obu grach są w jakiś sposób ograniczane w Rise, przykładowo poprzez mniejszy zestaw ruchów / zachowań? Tu pytanie streszcza się do tego, czy fakt wydania gry na konsolę przenośną, sprawiło, że jest ona "gorsza". 4. Którą wersję polecacie - PC czy Playstation? 5. Przy okazji o co chodzi z tą dramą o DRM do MH Rise z zeszłego roku? Czy to ma jakiś wpływ na wydajność bądź Capcom znowu coś wymyślij (flashbacki z GFWL)?
@mirko_anonim: na pc kosztuje 20 zł, możesz po prostu zagrać samemu i sprawdzić. Walka wydaje się niepotrzebnie udziwniona tymi linkami, grafika będzie gorsza niż world, to że konsola przenośna to nie problem bo moim zdaniem najlepsze odsłony tej gry wychodziły na PSP
Cześć, wybaczcie że piszę z anonima - nie mam tu konta.
Czy fanowi Monster Hunter World i starego Freedom Unite możecie polecić Monster Hunter Rise? Niestety mam ograniczony budżet i kilka gier w planach, więc zdaję sobie sprawę, że moje pytanie jest śmieszne. Anglojęzyczne opinie na temat gry są dla mnie mało konkretne. Nie będę też ukrywał, że fani tej serii są specyficzni i kupią wszystko.
1. Dużo się pisze o zmianie walki. Czy to dotyczy combosów, responsywności czy czegoś innego?
2. Jak wygląda kwestia endgame (uwzględnijcie proszę sunbreak)?
3. Jak poziom trudności wygląda w porównaniu do tego co oferuje MH World + Iceborne?
4. Czy potwory które występują w obu grach są w jakiś sposób ograniczane w Rise, przykładowo poprzez mniejszy zestaw ruchów / zachowań? Tu pytanie streszcza się do tego, czy fakt wydania gry na konsolę przenośną, sprawiło, że jest ona "gorsza".
4. Którą wersję polecacie - PC czy Playstation?
5. Przy okazji o co chodzi z tą dramą o DRM do MH Rise z zeszłego roku? Czy to ma jakiś wpływ na wydajność bądź Capcom znowu coś wymyślij (flashbacki z GFWL)?
#monsterhunter #monsterhunterworld #gry #pc #ps5 #steam #mhw #grykomputerowe
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord