Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oficjalnie uważam, że jestem frajerem, bo kupiłem wczoraj PPV. Było to ostatnie PPV na FameMMA, które kiedykolwiek wykupiłem tyle wałów, niespójnych zasad ogólnie tragicznie się to oglądało. Jestem ciekawy jak Fame wytłumaczy się z tego, że Labryga dostał DQ, bo sprzedał kolano Plastusiowi na tej bandzie (bo to parter), ale jak Josef lał tam w Boksie Farmazona to już parteru nie było xD Oby to g---o zaorali

@Bialy7665: Jeśli weźmiemy
  • Odpowiedz
  • 0
@Arbuz29: Jak na innych zasadach kiedy gadali od samego początku mówili że ta banda to parter i tak też sędziowali (prawie wszystkie) walki. Dla mnie wyglądało to na faworyzacje wybranych zawodników albo wałki
  • Odpowiedz
@UltraKnur20000 nawet ja odrzucam tą reklamację. Uzasadnienie: Pan kupił PPV przed walką wrzoska (lub w trakcie), gdzie werdykt nie był jeszcze znany (są w stanie to sprawdzić). A mając na uwadze formę turnieju, nikt nie miał gwarancji drugiej walki. Druga sprawa to w logach widać że pan po wypadku wrzoska, nadal oglądał galę. Dziękuję, do widzenia.
  • Odpowiedz
@Bialy7665: gdyby istniało proste rozwiązanie by przekonać fame do lepszej jakości. Toć istnieje. Nie kupuj biletów i PPV. Ogarną się albo zwiną. Raczej to drugie, bo są przyzwyczajeni by odwalać fuszerke a na koniec gali hajs się zgadza. Jacy widzowie, takie fame
  • Odpowiedz