Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia współczuję dla laweciarza. Zdradził jak paskudny ma charakter Kaja. Poza kamerami musi pokazywać jej prawdziwy wstrętny charakter, pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Jedziecie po laweciarzu ale gdybyśmy sie dowiedzieli jaka jest kaja naprawdę to wszystkim by rura zmiękła

lew3k +11
#slubodpierwszegowejrzenia w jaki sposób InPost mógł wiedzieć co jest montowane? Przecież tych odcinków nie oglądał na bieżąco.

Gdybym ja to o sobie napisał, to bym sobie do tej laudacji.... ( ͡~ ͜ʖ ͡°) upuścił ciśnienia, w wiecznym piórze aby atrament nie rozsadził narzędzia pisarskiego ganiusza.
Heheh, wtedy mgiełka zajebistości zrobiłaby się trochę czerwona (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: Screenshot_20250209-083820_Opera__01
PobierzWybitny lingwista!
O matce:
Na koszt podatnika… słaby kandydat
Niesiołowski co prawda wrócił do po, ale nie znalazłem Informacji, żeby miał zastąpić "dupiaża" w wyborach...
@BezDobry: JA tez nie znalazłem informacji by ktos tego miłosnika gangsterów i prostytutek, czyli Nawrockiego miał zastapić, wiec skupmy sie na naszym kandydacie obywatelskim z ipn ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czy prócz artykułu w wyborczej udowodniono te zarzuty? Bo nie kojarzę, żeby
@BezDobry: O załatwianie prostytutek, wiemy tylko od kogos z IPN na którego powołuje sie wyborcza. Ale na kontakty z gangsterami mamy mnostwo dowodów(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tak wiec czekam na wyrok w trybie wyborczym (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: FREE_840
Pobierzźródło: temp_file7049945132910337571
Pobierz