Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@michalek_1984

@BezDobry: Wprost ocieka zajebistością

Gdybym ja to o sobie napisał, to bym sobie do tej laudacji.... ( ͡~ ͜ʖ ͡°) upuścił ciśnienia, w wiecznym piórze aby atrament nie rozsadził narzędzia pisarskiego ganiusza.
  • Odpowiedz
  • 1
@markus666

@BezDobry: nie ma nic o przyjaźniach z gangsterami :( i dupceniu prostytutek

Na koszt podatnika… słaby kandydat

Niesiołowski co prawda wrócił do po, ale nie znalazłem Informacji, żeby miał zastąpić "dupiaża" w wyborach...
  • Odpowiedz
Niesiołowski co prawda wrócił do po, ale nie znalazłem Informacji, żeby miał zastąpić "dupiaża" w wyborach...

@BezDobry: JA tez nie znalazłem informacji by ktos tego miłosnika gangsterów i prostytutek, czyli Nawrockiego miał zastapić, wiec skupmy sie na naszym kandydacie obywatelskim z ipn ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@BezDobry nie przypominam sobie żeby Niesiołowski z krzyżem w zębach pierdzial coś o wartościach rodzinnych, wychowaniu katolickim itp. Poza tym to nigdy nie był kandydat na prezydenta. Jak widzisz obie partie mają swoich bulterierów, taki Balonowy czy Mejza to chyba nigdy nie będą kandydatami, chociaż Jarozbaw może chcieć nasrać Polakom jeszcze więcej na głowę w którymś momencie
  • Odpowiedz
  • 0
@mojzesz87

@BezDobry nie przypominam sobie żeby Niesiołowski z krzyżem w zębach pierdzial coś o wartościach rodzinnych, wychowaniu katolickim itp. Poza tym to nigdy nie był kandydat na prezydenta. Jak widzisz obie partie mają swoich bulterierów, taki Balonowy czy Mejza to chyba nigdy nie będą kandydatami, chociaż Jarozbaw może chcieć nasrać Polakom jeszcze więcej na głowę w którymś momencie

Czy prócz artykułu w wyborczej udowodniono te zarzuty? Bo nie kojarzę, żeby
  • Odpowiedz
Czy prócz artykułu w wyborczej udowodniono te zarzuty? Bo nie kojarzę, żeby toczyła się jakaś sprawa sądowa.

@BezDobry: O załatwianie prostytutek, wiemy tylko od kogos z IPN na którego powołuje sie wyborcza. Ale na kontakty z gangsterami mamy mnostwo dowodów( ͡ ͜ʖ ͡)

tak wiec czekam na wyrok w trybie wyborczym ( ͡ ͜ʖ ͡)
patykiem_pisane - >Czy prócz artykułu w wyborczej udowodniono te zarzuty? Bo nie koja...

źródło: FREE_840

Pobierz
  • Odpowiedz