Aktywne Wpisy

breakdown1 +139
Kusi mnie żeby coś pogamblować. Odzywa się we mnie żyłka hazardzisty. Wrzucić gdzieś 3000 USD, w jakieś kwanty czy coś, ustrzelić szybkie 10% i się wycofać. Czynność powtarzać aż do wyzerowania kapitału
#gielda
#gielda

cytr0netx99 +30
#gielda ale dla zasięgu wołam #bitcoin #kryptowaluty
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
źródło: w2s2udy9tnl61
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: image
Pobierz@mandoly768: mi katastralny nie grozi, chyba że połowa populacji wymrze a druga wyparuje i będę mógł sobie wziąć kilka willi to może tak
@mandoly768: ZOSTAWCIE MILIONERÓW Z 20 KAWALERKAMI NA WYNAJEM I 10 JAKO LOKATA KAPITAŁU W SPOKOJU XDDDD co oni wam zrobili że tych biednych ludzi tak nienawidzicie?!
Ludzie w Polsce z pieniędzmi *istnieja* większymi lub mniejszymi. Nikomu nie wadza logują sie sobie na konta co miesiąc by podziwiać swoje zera na koncie i tyle.
Państwo n--------a socjalem od prawa do lewa podnosi minimalna robi masę gowna i wywala inflacje w
A może to ty masz zalepione klapki na oczach i "podatek" widzisz jaki coś złego bo tak pan Korwin powiedział?
Zreszta w tym moim wpisie realnie napisałem żeby obniżyć dochodowy xD
Cła zaporowe, mówi to coś Panu panie ferdku? Jak już tak rzucasz hasłami że to państwo nie ludzie są problemem, to chyba nie wiesz ze ludzie to
Aby zbudować tezę ze mieszkania są drogie i trzeba wprowadzaj pierdyliard podatków oczywiście musisz 2 mln Warszawę wziąć xD
Odrazu zaspojleruje co nas czeka. Scenariusz włoski. Drogi Rzym a w innych miejscach mieszkania 40m po 10,000 euro. Tylko oni chociaż maja pogodę i
Nie będę czasu marnował, żyj w swoim świecie wolnorynkowego parówkowianizmu - ty mnie po okładce oceniłeś, to nie będę dłużny.
Nie płacz potem tylko ze emerytur nie ma ( ͡º ͜ʖ͡º)
Żadych nowych podatków!
I co ma jedno do drugiego? Wróżenie z fusów i jeden przykład xd.