Aktywne Wpisy
Sebastix +283
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

ewolucja_myszowatych +259

#nieruchomosci
źródło: image
Pobierz@mandoly768: mi katastralny nie grozi, chyba że połowa populacji wymrze a druga wyparuje i będę mógł sobie wziąć kilka willi to może tak
@mandoly768: oczywiście xd, żadnych kastralnych czy od 3 mieszkania, b--ń boże! ani też usprawnienia opodatkowania najbogatszych i korporacji itp. xd
@mandoly768: ZOSTAWCIE MILIONERÓW Z 20 KAWALERKAMI NA WYNAJEM I 10 JAKO LOKATA KAPITAŁU W SPOKOJU XDDDD co oni wam zrobili że tych biednych ludzi tak nienawidzicie?!
Ludzie w Polsce z pieniędzmi *istnieja* większymi lub mniejszymi. Nikomu nie wadza logują sie sobie na konta co miesiąc by podziwiać swoje zera na koncie i tyle.
Państwo n--------a socjalem od prawa do lewa podnosi minimalna robi masę gowna i wywala inflacje w
A może to ty masz zalepione klapki na oczach i "podatek" widzisz jaki coś złego bo tak pan Korwin powiedział?
Zreszta w tym moim wpisie realnie napisałem żeby obniżyć dochodowy xD
Cła zaporowe, mówi to coś Panu panie ferdku? Jak już tak rzucasz hasłami że to państwo nie ludzie są problemem, to chyba nie wiesz ze ludzie to
Aby zbudować tezę ze mieszkania są drogie i trzeba wprowadzaj pierdyliard podatków oczywiście musisz 2 mln Warszawę wziąć xD
Odrazu zaspojleruje co nas czeka. Scenariusz włoski. Drogi Rzym a w innych miejscach mieszkania 40m po 10,000 euro. Tylko oni chociaż maja pogodę i
Nie będę czasu marnował, żyj w swoim świecie wolnorynkowego parówkowianizmu - ty mnie po okładce oceniłeś, to nie będę dłużny.
Nie płacz potem tylko ze emerytur nie ma ( ͡º ͜ʖ͡º)
Żadych nowych podatków!
Socjalistyczne małpy lubią agitować za nowymi podateczkami, bo sami g---o mają, więc to ich nie dotyczy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I co ma jedno do drugiego? Wróżenie z fusów i jeden przykład xd.