Wpis z mikrobloga

@aei9077: szkoda, że z jednej strony "tak dla obowiązkowych szczepień" - inaczej, można byłoby rozważyć głos, chociaż Szymek to samo biadolił... - ciężki wybór w tym kraju. Z tym co powiedział stuprocentowa zgoda i gratulacje za cojones.
  • Odpowiedz
@Khorne_: Błędy młodości, i śmieszy mnie robienie z Marksa najgorszego demona przez szeroko pojętą prawicę. Jego idee de facto nie mają nic wspólnego ze zbrodniami popełnianymi potem przez Bolszewików. Można nie popierać idei socjalizmu, ale robienie z czytania jego dzieł czegoś złego, najgorszego świadczącego o miłości do zbrodni komunizmu, to zwykła manipulacja. Piszę to jako przeciwnik komunizmu.
  • Odpowiedz
Można nie popierać idei socjalizmu, ale robienie z czytania jego dzieł czegoś złego, najgorszego świadczącego o miłości do zbrodni komunizmu, to zwykła manipulacja.

@Mikka: Może nie wyłapałeś na tym obrazku czerwonej flagi z sierpem i młotem, a także drugiej z wizerunkiem zbrodniarza, więc się doedukuj z ich znaczenia, a potem pisz o manipulacji.
  • Odpowiedz
sam staniesz się takim zbrodniarzem

@Mikka: Mów za siebie. Ja nie będę mordował niewinnych ludzi tylko dlatego, że nie popierają komunizmu, budował obozów przymusowej pracy, czy oczekiwał nuklearnego ataku na USA. To, że ty możesz się lubować w torturach i czystkach rodem z NKWD to Twoja sprawa, ale następnym razem bym się na Twoim miejscu zastanowił jakich masz bohaterów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Khorne_: Nie wiesz co będziesz robił, i nie wiesz kogo byś nie zamordował, gdyby ktoś cię chciał zamordować, bo postanowiłeś przeciwstawić się uprzywilejowanej kaście, która najchętniej to by zrobiła z ciebie mrówkę z------------ą na ich dobrobyt. Che to nie jest mój bohater bo ma wiele za uszami, ale pamiętaj, że tobie i mi zdecydowanie bliżej do takich jak on, niż do bogatej magnaterii, która za nic ma takich jak ty
  • Odpowiedz