Recenzja usunięta niezgodna z regulaminem Steam ( ͡°͜ʖ͡°)
@Cozzie: Woke Valve czuwa. Ale co się dziwić, elita gamerska miała nosa do steama gdy wchodził na rynek, nazywany był wtedy spywerem bo po co niby launcherowi do gier informacja o tym z jakich podzespołów korzystamy.
@deziom: @Kryspin013 #lewackiebojowki i #lewackipsychiatryk przyszedł i oczernia oraz gaslightuje Bogu ducha winnych ludzi. Żadnych argumentów, jedynie jad sączycie, wracajcie na mikrościek klepać się po plecach.
krytpogeje już tak mają.
@Kryspin013: Rad jestem, że obaj zgadzamy się co do twierdzenia, że sodomia to powód do wstydu.
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
@Variv: w przypadku Woke działa zasada one-drop rule, jakakolwiek aktywność Woke czyni grę woke.
Tylko dla debili.
@papaj42: Tylko obrażać potrafisz.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cozzie: Woke Valve czuwa. Ale co się dziwić, elita gamerska miała nosa do steama gdy wchodził na rynek, nazywany był wtedy spywerem bo po co niby launcherowi do gier informacja o tym z jakich podzespołów korzystamy.
źródło: image
Pobierz@Kryspin013: Rad jestem, że obaj zgadzamy się co do twierdzenia, że sodomia to powód do wstydu.
Komentarz usunięty przez moderatora
Chłop kupił grę, tylko po to żeby włączyć menu główne i zesrać się w recenzji xD
@huopZeWsi: wypominanie że ktoś coś powiedział 8 lat temu i zmienił zdanie XDDDDD