Aktywne Wpisy

✨️ Jak poradzić sobie z skomplikowanymi relacjami? Ⓘ
Mirasy, za bardzo kombinuję ostatnio z relacjami w moim życiu. Od 2 lat żyję w sytuacyjnej relacji z jedną dziewczyną, w stylu nie jesteśmy razem, ale dużo czasu piszemy, rozmawiamy, nie traktujemy siebie jak przyjaciół, ale gdy pojawia się temat czegoś poważniejszego to słyszę "wszystko w swoim czasie, cierpliwości" i bardziej nie jest to zbywanie tylko przygotowywanie się do czegoś z jej strony, bo dawała
Mirasy, za bardzo kombinuję ostatnio z relacjami w moim życiu. Od 2 lat żyję w sytuacyjnej relacji z jedną dziewczyną, w stylu nie jesteśmy razem, ale dużo czasu piszemy, rozmawiamy, nie traktujemy siebie jak przyjaciół, ale gdy pojawia się temat czegoś poważniejszego to słyszę "wszystko w swoim czasie, cierpliwości" i bardziej nie jest to zbywanie tylko przygotowywanie się do czegoś z jej strony, bo dawała

Czypsy +1
Jakie są wasze najbardziej znienawidzone perfumy?
U mnie: Erba Pura, Versace yellow diamond i miejsce honorowe otrzyma the office od jeremiasza
#perfumy
U mnie: Erba Pura, Versace yellow diamond i miejsce honorowe otrzyma the office od jeremiasza
#perfumy

https://www.facebook.com/CjakCLEO/posts/348709225281790
Gdyby liczyły się głosy słuchaczy CLEO zajęłaby 5 miejsce według zebranych punktów - niestety decyzyjne jest również "żyri" które dając 0 punktów w danym kraju może całkowicie zniwelować nadaną przez ludzi maksymalną liczbę punktów...NIE WAŻNE KTO GŁOSUJE WAŻNE KTO LICZY GŁOSY ( niestety ).
Moim zdaniem oszukani zostali ludzie którzy wydali masę pieniędzy na sms-y. "Żyri" może forsować swoje ideologie i starać się wybierać tego kto pasuje im ze względów polityki czy orientacji. Dlatego dla mnie liczy się głos ludzi wysyłających sms-y - dziękuję Wam za to że jesteście wspaniałymi ludźmi i nie żal Wam było czasu i pieniędzy żeby zagłosować na CLEO. Szacunek !