Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +502

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

Jestem ciekaw ile takich generatorów trafiło do naszych powodzian (za darmo), bo pewnie te które poleciały do Irlandii już do nas nie wrócą.
https://x.com/hadjalahbib/status/1885045656856764674
#eu #polityka #polska #irlandia
źródło: image
Pobierz@qlimax3: Żadne! Żadne nie trafiły do powodzian i to było celowe! Oni to zrobili specjalnie! Specjalnie to zrobili, żeby dokuczyć Polakom!
Wiem bo byłem tym agregatem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale tak czy inaczej, wyspa na oceanie mniej przygotowana na sztorm niz Slask. Na dalekiej polnocy Islandii doswiadczylem duzo gorszego sztormu, i po 2 dniach wszystkie uslugi wrocily, a odciety od internetu bylem przez niecala dobe.
@qlimax3: a wrzucisz jakąkolwiek informacje na ten temat? Wpis przecież dotyczy zapasów unijnych
@qlimax3: mordo przecież po powodzi rars przyjechał i abieral powidzianom ich pryeatne agregaty bo takie ladne nowe