Aktywne Wpisy

StefanQ +216
Znajomy przekonał mnie jakiś czas temu do #bieganie a ostatnio myślałem by nie pobiec sobie w jakimś nie za długim biegu ~5km.
W mieście u mnie będzie niebawem kolejna edycja biegu z cyklu CITY TRAIL (organizowane są w każdym większym mieście) i pomyślałem że wystartuję.
Przeglądam ich stronę i co ?
Jako mężczyzna mam zapłacić 42,99zł ale gdybym był kobietą to mógłbym pobiec za darmo !!!
W mieście u mnie będzie niebawem kolejna edycja biegu z cyklu CITY TRAIL (organizowane są w każdym większym mieście) i pomyślałem że wystartuję.
Przeglądam ich stronę i co ?
Jako mężczyzna mam zapłacić 42,99zł ale gdybym był kobietą to mógłbym pobiec za darmo !!!
każda

źródło: citytrail
Pobierz
Ko5aK +331
Dziś premiera nowej gry twórcy It Takes Two - Split Fiction. Cena w PL? Najwyższa na świecie.
źródło
#steam #gry #pcmasterrace
źródło
#steam #gry #pcmasterrace

źródło: split_fiction_cena
Pobierz
Nikt nic na mateckiego nie ma odnośnie tej sprawy(fakt, potwierdzony przez prokuraturę, a wczesniej pełnomocnika rodziny filiks). A filiks jest wulgarną rozemocjonowaną babą która nie radzi sobie z tragedią(malo kto by se radził) i stara się obwiniać wszystkich dookoła (mechanizm obronny). Nie pomaga fakt ze sekciarze z silnych razem tylko ją utwierdzają w tym, bezszczelnie uzywajac jej tragedii w celach politycznych.
Wyjątkowo obrzydliwe
https://wykop.pl/link/7643129/3a0edb5fc5b31237e61ed9e0daf9ea20
Najnowszych?