Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +218
35 latka z dziećmi napisała do mnie przez "ludzi w okolicy" więc stwierdziłem że w sumie milfik w sam raz na raz. Jak się oburzyła jak się dowiedziała że na stałe wolę laski w swoim wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-04 153147
Pobierz
Bunch +232
źródło: Screenshot_219
Pobierz

#przegryw #neet
źródło: slumber-party-pepes-v0-don4lqvp1dyb1
PobierzJeżeli nie, to skąd pomysł, że kółko wzajemnej adoracji przegrywow i utwierdzanie się w tym, że to super mieć 30lat i miec wysprzatany pokoj przez mamusię, to super być na rencie, to super całymi dniami grać w gry pomoże tym ludziom
O, kolejny zadwolony ze
"Skoro nie da się czegoś zrobić od tak, z miejsca, bez żadnego wysiłku, to nie warto". Jak
Chodzi o to, że przedłuża się zbędnie wymuszony, szkodliwy stan - ale jak zaznaczyłem jest to pomniejsza
Niezła odklejka.
Czuje wdzięczność, że nikt za mnie nie zdecydował i ja też nie zamierzam decydować za moje dzieci, niech wybiorą same.
Zresztą nawet po waszym słownictwie (zawsze "istoty", "organizmy", "stworzenia", nigdy "dzieci", "ludzie", "osoby") widać, że nie nadajecie innym żadnej podmiotowości. Nie traktujecie innych jak ludzi równych sobie.
Ktoś, kto nie jest natalistą, doskonale wie, z jakiej racji nataliści mają dbać o zaspokojenie stworzonych potrzeb, w związku z czym nie reaguje oburzeniem, gdy fakty na ten temat są
Komentarz usunięty przez moderatora
@mpetrumnigrum: Mocne słowa jak na ignoranckiego przygłupa wysuwającego psuedonaukowe twierdzenie, że organizmy mogą pasożytować na organizmach tego samego gatunku, i to w dodatku tych, z których bezpośrednio powstały.
@r333m4k444: Natalistyczne społeczeństwo bierze zorganizowany udział w procesie kreacji, a następnie determinacji istot tworzonych bezpośrednio przez organizmy rozmnażające się,
@efilist: oczywiście że mogą. Chociażby tworzenie się dziecka aż do porodu. Co to jest jak nie pasożytnictwo?
Już zostało wyjaśnione ci powyżej, że żadnego wyboru nie dostałeś, tylko po prostu zostałeś zrobiony, dokładnie odwrotnie, bez twojego wyboru, tylko przez determinujące czynniki zewnętrze, w tym np. prokreację twoich rodziców. Aby ktoś coś (pomijając, że to "coś" cokolwiek by to nie było jest zbędne w obliczu właściwości
dość długa więc zacznijmy od
początku. Rok 2020 pracowatem w
miejscowości Dahme w Niemczech
jako operator maszyn Cnc , mieliśmy
sytuacji i dziwna atmosfera, a jeszcze
jedna sytuacja, graliśmy z Radkiem w
Ufc ( super gierka tak ogólnie) ale do
sedna,uchylity nam się drzwi od
pokoju ale
@123412341234:
Sytuacja, w której nie dochodzi do narodzin, oznacza jedynie, że nie zostaje stworzone problematyczne, zdeterminowane odczuwanie generujące tzw. wolę. Tylko tyle, odklejeńcu. Brak narodzin nie oznacza determinowania woli nienarodzonego. Brak narodzin to po prostu kontynuacja bezproblematycznego braku problematycznej woli. Brak ten nie może
Wskażesz gdzie napisałem coś takiego?
Pisałem jedynie, że j-----e po ludzi z problemem wcale nie pomaga.
Gdyby pomagało to ani otyłość ani przegryw by nie rósł w populacji, a rosną.
Wobec