Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: to chyba nie jest tak, że ludzi coś przyciąga do redpilla, tylko są chłopy którym ewidentnie nie wychodzi i nie wiedzą dlaczego, natykają się na redpill i nagle ich olśniewa, bo znajdują w końcu jakąś uzasadnioną teorię na ten temat, nie ważne czy prawdziwą, ale jakąś rozbudowaną, która próbuje wytłumaczyć dlaczego jest tak, a nie inaczej, dla której nie ma za bardzo alternatywy. Tak mi się wydaje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie chcę mi się czytać tej ściany ale redpill polega na tym że godzisz się z rzeczywistością i ją rozumiesz a bluepill będzie zakłamywał rzeczywistość że ania chodzi tylko na tańce to jest inna kultura w hiszpanii tak się robi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dsm to rzeczywiście półmózg, tomasz to dobrze gada i jest taką skrajną opozycją feministek i fajnie je kontruje. a ty sie mylisz jak mówisz, że kobiety wolą młodszych facetów, trochę czuję od Ciebie taką zazdrość o to, że 20 latki wola gości koło 30 i zabierają Ci towar.
  • Odpowiedz
Współczuję Wam wszystkim pogubionym facecikom co słuchacie tego gówna, wirtualnie poklepując się po pleckach za swój przegryw

@mirko_anonim: ja to ci współczuję że taką ścianę tekstu musiałeś z anonima napisać bo się bałeś z konta standard :V

No i najlepsze: narzekanie bohaterów wpisu na małą dzietność i brak wartości. Tymczasem żaden nie chce mieć dzieciaka i kobity na stałe.

To akurat chyba znajomość prawa polskiego. Statystyki opieki są jawne, jakieś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
✨️ Autor wpisu (OP): @omnitorbi otóż nie bo mam żonę i dzieci więc jestem dawno poza dating poolem. 30 spoko, ale mówimy o Panach co ocierają się o 40 albo grubiej.

Znam też realia. Sam mam 33 lata i widzę jak strugglują moi znajomi co są w moim wieku, a nie mają kobit. Mogą liczyć jeśli nie na kobity rozjechane życiowo w mniej więcej ich wieku to sporadyczne aniołki, ale
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
przyjacielski-strateg-82:

Ostatnio DSM wziął na tapetę jakiegoś małolata z Lewicy i od razu mu cisnął od tego że ma mało mięśni i cienką szczękę XD

Nawet nie wiem co to za ludzie byli, ale wiem, że jechanie komuś po wyglądzie w ramach dyskusji to największa żenada i można spokojnie jego opinie do kosza wyrzucić.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
krzepki-czempion-98: Najbardziej to śmieszy ten cope na bicepsa i kult mięśnia.

“Mało mięśni” XD jakby to miale jakiekolwiek zważenie XD

Jakoś moja ektomorficzna sylwetka bez problemu sprawdza się w jedźcie konnej i mogę powiedzieć, że na babki jako dżokej nigdy nie narzekałem, w zdecydowanej większości z racji sportu młodsze i chudsze ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
Co przyciąga chłopaków do redpilla? Serio, ktoś chciałby być jak Ci sfrustrowani goście z youtuba typu #roman czy #dsm?

@mirko_anonim: To jest akurat bardzo proste. Wszelkiej maści #redpill -owi guru zazwyczaj po prostu żerują w bezczelny sposób na osobach z poważnymi problemami życiowymi, mniej zaradnych życiowych, wycofanych/żyjących gdzieś na zapleczu społeczeństwa serwując im truciznę jako lekarstwo mówiąc im dokładnie to co chcą usłyszeć
  • Odpowiedz
No racja, racja, wszystkie młode dziewczyny w liceach, na studiach i pracy nie chodzą tak naprawdę z rówieśnikami i starszymi kolegami, nie spotykają się z innymi, młodymi osobami w swoich kręgach towarzyskich, tylko ruchają z takim starym, baleronem DSM, który siedzi jak jakaś stara feministka z kotem na kwadracie i paple sobie do komputerka czy nagrywającym tik toczki, wracającym z kancelarii Romanem XD

@mirko_anonim To jest akurat bardzo ciekawy wątek. Pamiętam
  • Odpowiedz
Bo wiecie, ich SMV tylko rośnie i on w wieku 50 paru lat ma wartość 20-paro latki. Nie wierzycie? No to cyk, bo DSM zaraz pokaże Wam jakieś dane z p*zdy, że kobiety preferują ostry s--s im bardziej są młodsze, a mężczyźni na odwrót. Jasne uzasadnienie, że będąc starszym wali się młode kobity, nie? Przecież każda młoda kobita marzy o starym dziadzie, a nie młodym i perspektywicznym młodzieńcu, z którym będzie mogła
  • Odpowiedz
"Umawiaj się z wartościowymi laskami, ale pamiętaj nie trać czasu na poważne związki, tym bardziej małżeństwo i dzieci. No i proszę, ale proszę, uwierz, że z wiekiem będziesz peklował więcej i miał tylko więcej dupek. Nieważne, że wszyscy się pożenią, wszyscy dobiorą w pary, a Ty będziesz musiał przebierać w coraz to większych śmieciach (bo każda fajna i młoda laska będzie już zajęta, a Tobie będzie się coraz mniej chciało i będziesz
  • Odpowiedz
Co przyciąga chłopaków do redpilla?

@mirko_anonim: to że redpill jest naturalnym przystankiem w rozwoju typowego, współczesnego mężczyzny. kolejna sprawa jest taka że wbrew pozorom redpill ma trochę wartościowych mądrości z których nie każdy zdaje sobie sprawę.
  • Odpowiedz
jest tak, że ludzi coś przyciąga do redpilla, tylko są chłopy którym ewidentnie nie wychodzi i nie wiedzą dlaczego, natykają się na redpill i nagle ich olśniewa, bo znajdują w końcu jakąś uzasadnioną teorię na ten temat, nie ważne czy prawdziwą, ale jakąś rozbudowaną, która próbuje wytłumaczyć dlaczego jest tak, a nie inaczej, dla której nie ma za bardzo alternatywy. Tak mi się wydaje.

@mirko_anonim:

Dla wielu młodych mężczyzn zmagających się
  • Odpowiedz