Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

ztakisam +67
Cholera jak mam oddać samochód do mechanika to mnie skręca. Nie mówie, że nie ma super fachowców, są, ale jak na lekarstwo. Przykład, po którym mnie trzęsie. Mam opla diesla i przy odpalaniu wyskakiwał check engine. Za niskie napięcie w czujnikach dpf i czasem w pompie ABS. Oddałem auto do 2 mechaników... jeden pomierzył czujniki i cholera wie co tam jeszcze. Diagnoza - trzeba kupić 2 nowe czujniki nox 3200zl plus robota

Więc widzisz gdzie cię twoja chciwość może zaprowadzić
Pamiętaj że cudzym się nigdy nie nazresz i trzeba liczyć na siebie
Przede wszystkim takie kobiety szybko tracą szacunek i szukają gałęzi wyżej DIE NATUR
Ogólnie badania pokazały że im więcej kasy ma facet tym bardziej szuka baby , a kobieta im więcej ma kasy tym mniej potrzebuje faceta , wyjątkiem jest gdzie facet ma więcej od niej
Poprostu kobiety szukają męskich mężczyzn i facet traci szacunek
Ja zawsze mówię że na cudze nie ma co liczyć , kobiety mają wieksze przywileje więc pewnie nawet jakby się z nim rozwiodła to by na siebie alimenty wywalczyła, to że zarabia więcej nie sprawi że będzie dokładać jemu
Mało tego on będzie miał auto za 10 k ona za 100 k i w pewnym momencie nie będzie