Aktywne Wpisy

Widur +3
Zrobiłem sobie 3 miesięczną przerwę od siłowni z powodu urazu kręgosłupa i roczne efekty pracy poszły się yebać jak krew w piach. Skąd Wy bierzecie motywację? Przecież jakaś choroba, niedyspozycja, cokolwiek przez co trzeba mieć przerwę w treningach i w szybkim czasie wracamy do punktu wyjściowego. Słabe to jest.
#silownia #mikrokoksy
#silownia #mikrokoksy

orsoy +21

źródło: temp_file7729144432572249296
Pobierz
Mecze zaczynają się już dziś.
Wszystkich chętnych, zapraszam jak co pół roku, do wykopowej ligi - Wykop Ekstraklasy.
Aby dołączyć do ligi, trzeba użyć kodu zaproszenia - ca9b15f2
Dla tych, którzy nie grali, a chcą spróbować - zasady są bardzo proste i dostępne są TUTAJ
Przypominam że najlepsza liga na świecie startuje już dziś, tj. 31.01.2025 - szlagier - GKS Katowice vs Stal Mielec
Składy w fantasy można ustawiać bez ograniczeń do dziś, do godziny 17:45
Czy będą nagrody? No raczej nie :(
Nie obiecuje że będę wołać przed każdą kolejką ale postaram się to robić aby przypomnieć o kolejce i transferach.
Tag którego będę używać do do zabawy - #fantasyekstraklasa
Wołam tagi powiązane z zabawą - #ekstraklasa #pilkanozna #mecz
Oraz kibiców ekstraklasowych zespołów: #jagiellonia #gornikzabrze #koronakielce #piastgliwice #gkskatowice #lechia #lechiagdansk #motorlublin #slaskwroclaw #pogonszczecin #legia #lechpoznan #zaglebielubin #cracovia #widzew #radomiak #puszczaniepolomice #rakow #rakowczestochowa #stalmielec
Oraz moja szaloną ekipę z #wislakrakow ( ͡° ͜ʖ ͡°) i gracze #fantasy1liga #fantasypremierleague #fpl #fantasychampionsleague
Tag do banowania moich wpisów na ten temat #fantasyliga
źródło: 28dadd91e7d0c14e51a49addbbff7948fdf95fae73974940a941d9635fbe9786
Pobierz