Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

cocojambo210 +4
Jakie są wasze największe marzenia moi kochani?

Mamy ograniczoną i chwiejną kontrolę nad wycinkiem swojej rzeczywistości i skromny zestaw narzędzi, którymi możemy ją kształtować, a wśród tych narzędzi jednym z najlepszych jest właśnie Z-----------E rozumiane jako grind zarobkowy w kierunku wytyczonych celów. Oczywiście nie każdemu
Kiedy wmowisz ludziom że mają nad wszystkim w swoim życiu kontrolę to za porażkę mogą obwiniać jedynie siebie. Nie polityków, nie rodziców, nie kraj w którym dorastali, nie pulę genową która im się wylosowała. To tylko i wyłącznie ich wina, sami tego chcieli. Przecież "każdy rodzi się taki sam"... Okropne że udało
czarny łabądź - przeczytałem i wnioski takie same.
Jeśli w szkole średniej zaprzyjaźnisz się z ludźmi którzy będą Cię ciągli na dno no to
@szzzzzz: widzę że potrzebowałaś pójść na psychologię żeby odkryć to co przegrywy, truecele i prawiczki piszą na tagach przegrywowych od jakoś około 10 lat xD
@przegro_pisarz ja w UK jestem, w Polsce to jest jeszcze gorzej xd
@JasniePanMateusz przestałam czytać po pierwszym zdaniu
@zeszyt-w-kratke no i?