Wpis z mikrobloga

Miałem 8 lat kiedy to pierwszy raz zobaczyłem. I tymi poradami do dziś się kieruje..
Pokojowa - Miałem 8 lat kiedy to pierwszy raz zobaczyłem. I tymi poradami do dziś się...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pokojowa: W przeciwienstwie do rady z tej reklamy, do ktorej sie zastosowal znajomy i nie wyszlo mu to na dobre - na wsi trzeba bylo siedziec caly czas przed kompem bo cialo funkcjonowalo jako antena i jak sie odeszlo to predkosc od razu zwalniala do 0,0 kB/s. A jak sie siedzialo to i tak w porywach wyciagalo 30 KB/s, a zwykle kolo 8-12. Wiec trzeba bylo duuuuzo siedziec zeby cos sie
An-Dagda - @Pokojowa: W przeciwienstwie do rady z tej reklamy, do ktorej sie zastosow...
  • Odpowiedz
@T0pi5: obecne seriale stoją kilka półek wyżej od kina, ale od dzisiejszego kina które potwornie obniżyło standardy
  • Odpowiedz
@Pokojowa: nwm jak wy, ale jak do mnie się ktoś zwraca w trybie "rób / myśl / idź / zjedz" to ja z automatu myślę "fck you", nawet jak to jest dla mnie dobre

nie będzie mi Polakowi dziedzicowi żadna reklama i korporacja mówić co ja mam robić i co mam myśleć

co jest moje to jest moje i ja mam prawo to zniszczyć, albo sprawić że będzie lepsze -
  • Odpowiedz