Wpis z mikrobloga

Miałem 8 lat kiedy to pierwszy raz zobaczyłem. I tymi poradami do dziś się kieruje..
Pokojowa - Miałem 8 lat kiedy to pierwszy raz zobaczyłem. I tymi poradami do dziś się...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 112
@Pokojowa porady wielkiej korporacji dla małego państewka, któremu zawsze brakowało WOLNOŚCI I SWOBODNY. Artyści od tych reklam powinni pozostawać jakieś nagrody Nobla
  • Odpowiedz
@Pokojowa: Uwielbiam ta reklamę 🫶 Wtedy ogólnie bardzo lubiłem oglądać telewizję, były super seriale, ciekawie zrobione reklamy, interesujące dokumenty. A dzisiejszy chłam to nie jest to co poznałem w dzieciństwie, cieszę się że mimo że posiadamy x dziewczyna telewizor to większość czasu stoi wyłączony. Przydaje się się wyłącznie czasami do konsoli lub jakiegoś serialu z platformy. Ehhh, to se ne vrati...
  • Odpowiedz
@sergio_morello: przeciez wlasnie wtedy telewizja to były gównoseriale i bieda xD poza pojedynczymi wyjątkami seriale to było absolutne g---o. Dopiero rodzina soprano dała fundamenty pod "wielką erę telewizji". Przeciez obecnie seriale średnio stoją o kilka półek wyżej od kina.
  • Odpowiedz
  • 7
@Wloczykij2 Era nie była nigdy polska, należała do PTC Sp. z o.o., która założona została wspólnie z tmobile, i tmobile od początku miało w niej pakiet większościowy.
  • Odpowiedz
@T0pi5 A moim zdaniem nie, tvp leżała bardzo na wysokim poziomie, może jako dziecko gorzej pamiętam ale wydaje mi się że tak 2000-2010 to tvp była kompletnie nie polityczna i np było sporo reportaży życia albo dokumentow(jak ta słynna czołówka z żulem wychodzącym z kanału) , mini programów o kulturze czy pracy szarych ludzi, dziennikarstwo sledcze jak z tymi zakładami mięsnymi co odświeżali mięso.
Oprócz tego programy dla dzieci które mimo
  • Odpowiedz