Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

NaglyAtakGlazurnika +168
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

Drużyna Nieprawosci i Niesprawiedliwosci strasznie nie umie w te gre ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale błazenada.
#polityka
@SuperZenek: sprecyzujesz?
@SuperZenek: Ciężar dowodu zawsze spoczywa na osobie, która stawia jakąś tezę. Jeśli twierdzisz, że coś jest prawdą, to na Tobie spoczywa obowiązek przedstawienia dowodów. Bez nich Twoje słowa pozostają jedynie pustymi oskarżeniami, które nie mają żadnej wartości w poważnej dyskusji. Jeśli masz dowody – pokaż je. Jeśli nie, to Twoja teza nie ma podstaw
Dokladnie o to chodzi. Nareszcie Mirek z normalnym iq :)
Reszty nawet nie chce mi się oglądać, bo już wiem czego się tam można spodziewać. A to dlatego, że na
@SuperZenek: a jaką masz pewność, że tak jest? Twoja propaganda Ci powiedziała?
Człowieku przerasta Cię pisanie w poprawny sposób w ojczystym języku więc daruj sobie marne ataki personalne i to
@SuperZenek: Jakie fakty? Twierdzisz, że poglądy zmienia pod słupki, a nie pod realne decyzje, a realnych decyzji jeszcze nie podjął. Wszystko opiera się na twoich założeniach wywołanych propagandowym przekazem.