Wpis z mikrobloga

Karol Kłamwrocki nie widzial nikogo z zarzadu a Jarosław Kauczyński mowi ze z nim wtedy rozmawial ale o niczym ważnym.

Drużyna Nieprawosci i Niesprawiedliwosci strasznie nie umie w te gre ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ale błazenada.

#polityka
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gregoor3: Jeden zapomina z kim rozmawiał pięć minut temu, drugi zmienia poglądy jak rękawiczki. Nic się nie zmieni w tym k--------u nawet jak by prawdziwą świnie wystawili jako swojego kandydata to elektorat i tak pójdzie na nią zagłosować.
  • Odpowiedz
@malinq: Np. Trzaskowski mówiący że ukraina nie może wejść do NATO ani UE trzy dni później mówił już że Ukraina musi wejść do UE bo to Polska racja stanu, Trzaskowski mówiący o tym że prezedyntem nie może być z tej samej partii co rząd teraz już jest to jak najbardziej wskazane by a wręcz potrzebne. O ludziach na granicy że są to biedni ludzie teraz że są agresorzy. Do każdej
  • Odpowiedz
trzeba trochę pogrzebać bo widać władzą działa prężnie by takie wypowiedzi były chowane, ale do zrobienia.

@SuperZenek: Ciężar dowodu zawsze spoczywa na osobie, która stawia jakąś tezę. Jeśli twierdzisz, że coś jest prawdą, to na Tobie spoczywa obowiązek przedstawienia dowodów. Bez nich Twoje słowa pozostają jedynie pustymi oskarżeniami, które nie mają żadnej wartości w poważnej dyskusji. Jeśli masz dowody – pokaż je. Jeśli nie, to Twoja teza nie ma podstaw
  • Odpowiedz
@SuperZenek: pierwsze dwa argumenty to błędy logiczne. Można podawać rękę Zelenskiemu i wypowiadać "slava ukrainie" a potem odbierać im świadczenia. A krzyże w szkołach nie są w żaden sposób spięte z narzucaniem takich, a nie innych przedmiotów. Wręcz powiedziałbym, że jedno i drugie zachowanie mówi "nie narzucamy Ci tutaj nic"

Reszty nawet nie chce mi się oglądać, bo już wiem czego się tam można spodziewać. A to dlatego, że na
  • Odpowiedz
@malinq: oczywiście że zmiana poglądowe to nie wada gorzej jak zmieniają się pod słupki darmowe a nie pod reslne decyzję. A jak ci się nie chcę oglądać dalej to nie musisz po prostu jesteś jedyn z tych mało rozgarniętych ludzi którzy wieża w propagandę a nie widzą prawdy.
  • Odpowiedz
gorzej jak zmieniają się pod słupki darmowe a nie pod reslne decyzję.

@SuperZenek: a jaką masz pewność, że tak jest? Twoja propaganda Ci powiedziała?

A jak ci się nie chcę oglądać dalej to nie musisz po prostu jesteś jedyn z tych mało rozgarniętych ludzi którzy wieża w propagandę a nie widzą prawdy.

Człowieku przerasta Cię pisanie w poprawny sposób w ojczystym języku więc daruj sobie marne ataki personalne i to
  • Odpowiedz
To znaczy że jesteś tym dla którego fakty nic nie mówią.

@SuperZenek: Jakie fakty? Twierdzisz, że poglądy zmienia pod słupki, a nie pod realne decyzje, a realnych decyzji jeszcze nie podjął. Wszystko opiera się na twoich założeniach wywołanych propagandowym przekazem.
  • Odpowiedz
@SuperZenek: no i co tu jest takiego wg Ciebie? Wskazuj w której minucie. Nie mam czasu, żeby wertować propagandowe filmiki, skoro to co im wysłałeś wcześniej ora się samo w pierwszych dwóch zdaniach.
  • Odpowiedz
@malinq: Poznaj swojego kandydata no chyba że nie masz na to czasu tylko wierzysz w to co ci przychylne mu media przedstawią. Masz rację to co ci przesłałem wcześniej ora Rafała w pierwszych dwóch zdaniach gdy on sam mówi że prezydent z ten samej partii jest złe dla demokracji. Chciałeś dowodów, dostajesz je a twoja odpowiedź to że nie masz czasu by się z nimi zapoznać. Trochę mi szkoda takich
  • Odpowiedz