Aktywne Wpisy

27PHO1e2NIX2021 +731
Wracam po nocce pociągiem do domu. Starsza Pani zajęła moje miejsce. Mówię grzecznie
Odpowiedź Pani:
Przepraszam miejsce X, jest moje.
Odpowiedź Pani:
Ja mam miejsce Y i jest przez kogoś zajęte.

Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe auto na weekend, aby się pobujać po zakrętach czy pojechać na tor, ale w większości to suvy hejtują mariuszki jeżdżący octavią czy hjdajem i30.
Są tacy co rezygnują ze wszystkich zalet SUVów bo boją się fiksacji swoich biedniejszych kolegów na temat rozmiaru ich członka xDDD
Zalety:
+ wyższy komfort jazdy
+ uniwersalność
+ lepsza widoczność
+ większe bezpieczeństwo
+ większa pojemność bagażnika
+ łatwiej się wsiada
+ gówniaka z tyłu łatwiej zapiąć
+ bardziej naturalna pozycja za kierownicą
+ nie boisz się krawężników ani pola sąsiada
+ nie musisz patrzeć w górę na byle ciecia na chodniku jakbyś miał 179cm wzrostu.
#motoryzacja #samochody #heheszki
@__MadCat: ciągle nie wiem czy to argument dla starych bab z reumatyzmem czy grubasów
I wgl w jaki sposob w suvach jest wyzszy komfort jazdy?
@login013: za to twój hjdaj i30 nie jest nudny xD
@login013: najważniejsze aby się Twojemu chłopakowi podobały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zapomniales o jednej waznej zalecie dlaczego sie kupuje suva.
DMC powyzej 2500 kg to jest zajebista sprawa przy ciaganiu czegokolwiek wiekszego niz dwuosiowka z castoramy
Gdzie ludzie te wszystkie przyczepy trzymają? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiotrFr:
w piwnicy albo na strychu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@assninja: obecnie jazda samochodem nie to przyjemność a przymus braku komunikacji miejskiej więc klient na nowy samochód nie różni się wiele od grubasa czy starej baby która musi wygodnie wchodzić do środka.
Nie bez znaczenia jest masywny wygląd nawet jeśli w środku z miejscem jest mała loteria.
To nie ma znaczenia ważne że wygląda na
@__MadCat: Może i pieszy ma mniejsze szanse w razie wypadku, a normalne auta mają tę widoczność ograniczaną, do tego też mają p--------e w starciu z takim klocem, ale przecież suviarza nie obchodzi nic poza czubkiem własnego nosa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
EDIT
Zapomniałem o poprawie bezpieczeństwa w postaci s-----------h świateł oślepiająych innych uczestników ruchu
- kosztuje więcej niż podobnej pojemności combi czy hatchback
- więcej pali przez większy opór aerodynamiczny, bo jest wyższy niż zwykły samochód a jak ma napęd 4x4 to pali jeszcze więcej, bo dodatkowy dyfer i wał napędowy musi się kręcić
Peak rozwoju samochodów użytkowych to minivan.
PS. wiem że odpowiadam na baita zielonki.
źródło: b8
Pobierz@__MadCat: hahaha chyba od fiata 126p
Volvo xc70(lub prawie kazde kombi): hold my beer
Ogólnie tylko wieksze suvy (jak np. xc90, q7, edge, land crusier itd.) mają więcej miejsca w środku od typowych kombi. Większość suvow to kompakty na podwyższeniu.