Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: U mnie wygląda tak samo chociaż jestem 2 lata młodszy. Ja mam jeszcze taki problem że jak trafiam na fajną kobietę z którą mam super vibe, to na 99% jest albo zaręczona albo po ślubie z dzieckiem XD Ewentualnie jak już się jakiejś podobam to ona jest totalnie nie w moim typie. Tyle, że ja akurat z gadką nie mam jakichś większych problemów, aczkolwiek prawie wyłysiałem, więc to też
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ciężka sprawa, ale nie beznadziejna. U mnie po rozwodzie i powrocie na rynek matrymonialny sporo zajęło nauczenie się / przypomnienie sobie dobrej gadki. Ale masz rację, z każdą następną randką jest lepiej. Po pewnym czasie wręcz to Ty masz za sobą 20 spotkań, a laska z którą się umawiasz 2. Czy nie daje Ci to pewnego luzu? Że jak 21 się nie uda to trudno?

• Odpowiedz
Mordę mam średnią, nie mam bujnej fryzury, raczej typowo polacką, więc można się domyślić jak to wygląda.

@mirko_anonim: polacki ryjec i słabe włosy to na obecne standardy raczej słaba morda, a nie średnia. no a jak do tego dochodzi brak dynamizmu, statusu i umiejętności społecznych to praktycznie its over.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Moim zdaniem najlepszym sposobem jest po prostu przestać szukać partnerki i skupić się na sobie oraz pogodzić się z myślą, że jak się pojawi to spoko a jak się nie pojawi to też spoko. Wiem że to nudne już i słyszałeś pewnie wiele razy, ale serio rozwijanie siebie na wszelkie możliwe sposoby jest najlepszym rozwiązaniem. Do rozwijania siebie zaliczam również lookmaxing: poprawa cery, przeszczep włosów, zrzucenie paru kg itp
  • Odpowiedz