Aktywne Wpisy
Blackol12 +2
Jak się najlepiej odezwać do laski po 10 latach, żeby nie wyszło cringowo? XD Za czasów liceum była spora chemia między nami.
1. Spróbować przez messengera? Bardziej formalnie, ale chyba z kilometra będzie czuć, że wiadomo po co piszę…
2. Snapchat? Niby bardziej luźno, ale chooy wie czy nadal ma i korzysta. Da się to jakoś sprawdzić? Z drugiej strony większa szansa, że snapa otworzy i nie odpowie… Mam jeszcze ją na liście
1. Spróbować przez messengera? Bardziej formalnie, ale chyba z kilometra będzie czuć, że wiadomo po co piszę…
2. Snapchat? Niby bardziej luźno, ale chooy wie czy nadal ma i korzysta. Da się to jakoś sprawdzić? Z drugiej strony większa szansa, że snapa otworzy i nie odpowie… Mam jeszcze ją na liście

denwood +51
Obiadzio do oceny #gotujzwykopem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: temp_file2795240780763724130
PobierzCzy te same media powiedziały, że Trzaskowski w czasie pracy jeździł w delegacje prowadzić kampanię wyborczą?
Czy te same media pokazują jakie Trzaskowski jeszcze 3 miesiące temu miał poglądy w sprawie uchodźców, CPK, WOT?. Czy mówią jak wygląda jego patriotyzm gospodarczy w
Trochę peszek, jednak mnie zastanawia skąd u Kujdy przeświadczenie że nie współpracował ? Przecież jest wieloletnim współpracownikiem tow. Balbiny od niepamiętnych czasów. Każdy, kto współpracował z Balbiną i jednocześnie składa oświadczenie lustracyjne że
Ta sprawa ma znaczenie marginalne dla obecnej polityki, a sprawy ważne są przemilczane
@kogi: No chyba że to druga strona ma na sumieniu to wtedy wałkujemy temat 24/7
Manipulujesz. Nie ma w KO nikogo na poziomie Piotrowicz z pis. Nie ma i tyle xD
Był jeszcze kryże. Syn gościa ktory skazał Pileckiego na śmierć. Doradca ziobro w ms.
@kogi: ci powołani przez demokratyczne państwo to Piotrowicz? Czy może kolejny pisowski nominat szmydt?
@kogi:
od 2015 roku Polska nie była demokracją ( ͡° ͜ʖ ͡°)