Mam problem z nawigacją w telefonie, jak włączam to widzi gdzie jestem widzi kierunek w jakim mam skierowany telefon ale jak włączam trasę to zamiast strzałki mam niebieska kropkę które nie wskazuje kierunku i często lubi się przemieścić po wskazanej tarasie, ma ktoś pomysł co jest nie halo i czy da się coś z tym zrobić? Android 13 jakby to coś pomogło
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
Kryste panie dobra robota @m__b chomiki zamarzly i sie serwer wydupcyl a po za tym to aplikacja mobilna wyglada jak gowno i nie tylko tak wyglada ale i jest gowniana
Mam problem z nawigacją w telefonie, jak włączam to widzi gdzie jestem widzi kierunek w jakim mam skierowany telefon ale jak włączam trasę to zamiast strzałki mam niebieska kropkę które nie wskazuje kierunku i często lubi się przemieścić po wskazanej tarasie, ma ktoś pomysł co jest nie halo i czy da się coś z tym zrobić?
Android 13 jakby to coś pomogło