✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mircy mam do was pytanie bo już nie wiem czy to spoko czy ze mną jest coś nie tak, staram się nie patrzeć na tt, istagramy itp ale jak w wieku 25 lat mam 30k oszczędności to spoko ? mieszkam z rodzicami jeszcze, mam spoko auto itp, czy powinno być ich więcej ? #oszczedzanie #pytaniedoeksperta #pieniadze
@mirko_anonim: zależy co z tymi oszczędnościami robisz, ile % wypłaty odkładasz co miesiąc, jak drogą masz furę (koszt, utrzymanie, utrata wartości) i ostatecznie jaki masz długoterminowy cel :>
@mirko_anonim: Wystarczy obejrzeć statystyki dotyczące oszczędności Polaków, w porównaniu bardzo dobrze Ci idzie a jak mieszkasz z rodzicami to nawet tych oszczędności za bardzo nie potrzebujesz jako poduszka finansowa.
Mircy mam do was pytanie bo już nie wiem czy to spoko czy ze mną jest coś nie tak, staram się nie patrzeć na tt, istagramy itp ale jak w wieku 25 lat mam 30k oszczędności to spoko ? mieszkam z rodzicami jeszcze, mam spoko auto itp, czy powinno być ich więcej ?
#oszczedzanie #pytaniedoeksperta #pieniadze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32