Wpis z mikrobloga

#zonadlapolaka

Ta Agata od Seby na swojej video wizytówce z pierwszego odcinka wyglądała zupełnie inaczej niż w wersji na żywo. Wiadomo, że makijaż i fryzura robią sporo roboty, ale wyraźnie widać, że nie była tak ulana jak w późniejszych odcinkach. Czyżby coś kombinowała z bardziej zaawansowaną obróbką video? Bo to raczej nie kwestia korzystnego ustawienia twarzy czy oświetlenia. Chyba odpada też wersja, że po prostu tak bardzo przytyła w dość krótkim czasie.
abandon - #zonadlapolaka

Ta Agata od Seby na swojej video wizytówce z pierwszego odc...

źródło: abcd

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bardzo mozliwe, ze jest jakis lekki retusz(oczy jakies wieksze niz w programie), ale przede wszystkim widac, ze ma dopracowane pozowanie tak, zeby ukryc mankamenty - glowa wyciagnieta do przodu, lekko z góry no i makijaz plus fryzura. To tylko pokazuje jak wiarygodne sa zdjecia na wszelkich portalach.
  • Odpowiedz
arzy czy oświetlenia. Chyba odpada też wersja, że po prostu tak bardzo przytyła w dość krótkim czasie.

@abandon: swoja drogą pomijajac catfishing to jest zabawna i spoko xD
  • Odpowiedz
  • 0
@ynabej88:

No właśnie chyba nie. Ile mogło minąć od nagrywania tego filmu do jej przyjazdu do USA? Pewnie z kilka tygodni maks. Przez tyle czasu nie da rady utyć 30 kg.
  • Odpowiedz
@trosia: założyłam konto tylko żeby odpowiedzieć.
Zaro retuszu, makijaż taki sam. Tak wiem jak się ustawić i tyle + kamera dodaje z 10 kg.

Na szczęście już schudłam 😆
  • Odpowiedz