Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +234
P------e ten kraj i ten chory system. Moja mama pracowała w życiu 6 lat. Urodziła trójkę dzieci i dostała emeryturę. Mój dziadek poszedł na emeryturę w wieku 50 lat, bo zakład się rozpadł i wysyłali ludzi na emerytury... Babcia też kilka lat przepracowała i też miała emeryturę.
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania
Spróbujcie tak dzisiaj. Do tego mundurowka do niedawna, gdzie emeryci mieli po 35 lat. Górnicy. Kogoś jeszcze nie wymieniłem?
A my będzie spłacać te j----e zobowiązania

gobi12 +608
Pakowanie pakietów z ostatniego w tym roku zbioru chili jak widać na zdjęciu jest w trakcie, więc pomyślałem o jeszcze jednym #rozdajo
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
W losowaniu można wygrać taki pakiet zawierający około 13-14 różnych odmian chili, każdej odmiany jest po 2-4 sztuki. Dodatkowo w tej turze dokładam także pojedyncze sztuki zielonych Jalapeno różnych odmian.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file8808538885031559974
Pobierz

3/4 tych idiotów nie wie jak biznes prowadzić i na każdym kroku łamie prawo konsumenckie, ale Wy im będziecie jeszcze bardziej ułatwiać robienie ludzi w balona.
Dlaczego? Bo tak zorganizowali system ocen. Od wielu lat nie ma w ogóle żadnej inicjatywy na Allegro do oceniania Sprzedających. Sami tym zachęcają do wystawiania komentarzy negatywnych, ale nie pozytywnych.
Doszło do takiej patologii, że kupujący tak czy siak wali negatywa, mimo że dostawa/sprzęt było ok - by wycyganić jakąś rekompensatę.
@pentoento: gwiazdkowy, który nie jest nigdzie uwzględniany? Nie pij.
- nie dostali gratisu (o ktorym nawet nie bylo mowy nigdzie)
- bo maksymalna ilosc rzadko dają, a 3 gwiazdki to dużo
- bo piłka przyszła w folii, a nie kartonie (tak jakby miala być w kartonie.. znowu brak takiego info pub zeby producent w ogole tak pakował)
- bo kurier nie zadzwonil przed dostarczeniem
źródło: 1000003136
Pobierz