Aktywne Wpisy

Ejmen +493
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ComeByN +406
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz

A więc do brzegu... W nawiązaniu do ostatniej afery z pryncypałkami (link sobie musicie sami znaleźć, bo nie chcę się użerać ponownie z moderatorem tego serwisu...), postanowiłem, że (z nudów, a jak! xDDD) pociągnę dalej temat i zapytam się u źródła, tj. firmie "Dr Gerard" o potajemne zamienianie składników produktu "pryncypałki" na te gorsze jakościowo.
Napisałem do nich maila z linkiem do znaleziska Mirka (dla bezpieczeństwa i jego nicku też nie podam, bo sami wicie i rozumicie — moderacja czuwa...) myśląc, że sprawę oleją ciepłym deszczem.
Otóż nie! Jakiś czas temu otrzymałem od nich oficjalną wiadomość. (wrzucam foto z pytanie i odpowiedzią).
I teraz, jeżeli jesteście zainteresowani jak potoczy się ta afera, to założyłem dedykowany tag #pryncypalkiafera , gdzie będę się starał jak najszybciej Was informować o krokach, jakie podjęła firma w odpowiedzi na zarzuty o nielegalne praktyki.
Jeżeli wpis Wam się spodobał i czekacie na ciąg dalszy, to plusik dla horej curki byłby wskazany i pomoże w zasięgach.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli natomiast macie jakieś uwagi, pytania, lub rady do mnie, to czujcie się śmiało napisać o tym w komentarzu.
Za wszytko dzięki i z fartem — a moderacjo? Ty już dobrze wiesz co! ¯\(ツ)/¯
ps Zawołałbym plusujących, ale jestem ignorantem i nie wiem jak woła się wszystkich plusujących do nowego wpisu, sorry, no chyba, że ktoś mi wyjaśni, jak dziecku co ma 5 lat jak to się robi...xD
#afera #oszukujo #jedzenie #slodycze #firma #biznes #glupiewykopowezabawy #gruparatowaniapoziomu #sygnalista #uokik
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-28 130925
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
:D
a produkt nazywa się "Pryncypałki", a nie pryncypałka. Panie, pełno tam błędów w tym Twoim mailu.
Ja akurat napisałem "pryncypałki" natomiast robot zgłoszeniowy z ich strony tak to zapisał.¯\(ツ)/¯
To z Wykopem celowo tak, lubię czasem potrollować.( ͡° ͜ʖ ͡°)
A reszta "błędów" gdzie? Będę zobowiązany za wskazane owych (aby unikać ich na przyszłość)
źródło: Screenshot 2025-01-28 at 14.54.33
Pobierz@ZionOfel: Takie dane osobowe nie podlegają ochronie, ale skąd @Moderacja na Wykopie może o tym wiedzieć?