Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
I jak zwykle….
Poznaje fajną dziewczynę, mamy wspólny vibe, dziewczyna w pełni zaangażowana, podobam jej się, piszemy do siebie godzinami, wysyłamy głosówki, widać, że idzie to w dobrym kierunku. Spotykamy się i pyk! Koniec

Po spotkaniu jest odpisywanie po kilku godzinach jednym zdaniem, kiedy wcześniej potrafiła mi spamować kilkanaście wiadomości w kilka minut i opowiadać o każdej p------e z jej życia czy dnia, a następnie ghosting.

Ja już nie wiem co ja robię źle, gdzie jest we mnie jakiś kłopot, czy to może ich wina, po prostu nie wiem.

To już 4 z rzędu ta sama historia. Angażujesz się, druga osoba robi to samo i nagle magicznie jak po dotknięciu różdżki wszystko się kończy. Mam już tego serdecznie dość.

#tinder #zalesie #badoo #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nie angażuj się tak mocno przed pierwszym spotkaniem. Po co te głosówki i wymienianie przez godziny wiadomości? Po prostu pisząc wiadomości kreuje się swój obraz, najczęściej lepszy a potem przychodzi konfrontacja z rzeczywistością
  • Odpowiedz
Ja już nie wiem co ja robię źle,

@mirko_anonim: po prostu dla kobiet ważniejszy jest wygląd chłopa, więc mimo charakteru, który im odpowiada, nic z tego nie będzie, jeśli nie jesteś wysokim brunetem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Eh, i po co sobie ludzie to robią, najważniejszy w poznawaniu drugiej połówki jest zapach, jeśli zapach nie zagra to nic z tego nie będzie, dlatego poznawanie się przez internet nie działa.
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim a może mieliście lepszą chemię pisząc a na żywo czegoś zabrakło bo się za mocno spiąłeś? Albo ona miała w głowie duże większe oczekiwania co do chemii i wyobrażenia Ciebie. Jak rzeczywistość nie dorównała wyobraźni to postanowiła szukać gdzie indziej. Trudno powiedzieć bez poznania jej wersji. Postaraj się nie brać tego do siebie bo tylko staniesz się bardziej desperacki - a to niestety czuć. Podejdź do tematu na chłodno i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie było nas tam więc Ci dokładnie nie powiemy. Bo też nie wspomniałeś jak przebiegło spotkanie. Problemem raczej nie jest twój ryj tylko to że zaburzyłeś obraz swojej osoby jaki ona miała w głowie.
  • Odpowiedz
@olokynsims: też tak uważam, że zapach jest determinujący, to ogólnie bardzo ciekawy temat. O ile to pewnie wyczuwanie przez naszą naturę dobrych genów, to ciekawa jestem co oznacza od strony natury to, że mam tak również z kobietami (jestem 100% hetero). Moja przyjaciółka - bardzo zadbana i czysta a dla mnie jej zapach jest odpychający, druga znajoma w pracy - też zadbana a ja muszę ją mocno omijać bo tak
  • Odpowiedz
@YetiKotleti: To może być wszystko tak naprawdę, wszystko zmienia zapach kobiet, antykoncepcja hormonalna, szpachla na twarzy, antyperspiranty, chemia w pożywieniu i w wodzie, golenie miejsc intymnych.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
precyzyjny-uczony-12: Droga kotko

nie angażuj się tak mocno przed pierwszym spotkaniem.

Po co te głosówki i wymienianie przez godziny wiadomości?

Bo na rynku matrymonialnych to kobiety mają totalną dominacje. To mężczyźni zapraszają panie na randki, opłacają posiłki w restauracjach i odwożą własnymi samochodami, ponosząc wszystkie koszty. Rola kobiet w tym procesie jest znacznie bardziej pasywna, a sytuacja nie bywa
  • Odpowiedz