Wpis z mikrobloga

Czołem Miruny! Gra ktoś z Was w #ets2 na starej wersji 1.48? Jechałam na tej wersji już x czasu, bo działał mi na niej promods i inne mody mapowe. Odpalam ostatnio i gra nie widzi moich sejwów, jako błąd pokazuje niezgodność czy tam niekompatybilność sejwów z obecną wersją gry czy też modami (xD co jest trochę śmieszne, no ale przy uruchamianiu gry przez steama jakieś tam śmieci się w tle pobierały, więc mimo że gra ciągle stoi na wersji 1.48 to może coś się tam posrało, ale reinstalowałam tę wersję kilka razy). Jak wywalę mody save dziala. Niby mogłabym zaktualizować grę do najnowszej wersji, ale trochę dużo czasu by mi zajęło postawienie nowego promodsa i pozostałych map. No i do nowego promodsa potrzebuję dwóch ostatnich DLC których nie mam i jakoś nieśpieszno mi je kupować, bo są mi zupełnie na ten czas zbędne. Mial ktoś z was podobny problem? Udało się obejść/rozwiązać?
#eurotrucksimulator2 #kiciochpyta #pytanie
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Problemu takiego nie miałem bo mam auto aktualizacje a dlatego że się naczytałem że sejwy są niekompatybilne z najnowszymi wersjami i traci się wszystko a jakoś sobie nie wyobrażam robić wszystko od początku kupować garaże szkolić kierowców odkrywać mapę 100% itd. Obadaj tą opcje z screena pzdr.
marcomarco83838383 - Problemu takiego nie miałem bo mam auto aktualizacje a dlatego ż...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@shnitzel może jakoś się wycwanili żeby zmusić do aktualizacji i zakupu nowych dlc pod promodsa. Ja jeździłem jakoś chyba na 1.37 to aż strach sprawdzać
  • Odpowiedz
@shnitzel najgorzej XD też tak często z ets miałem, że najchętniej bym się gdzieś przejechał, ale zanim ogarnę mody, zainstaluję promodsa to się odechciewało, a chciałem w końcu Islandię zwiedzić :(
  • Odpowiedz