Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Gdzie najlepiej robić #prawojazdy we #wroclaw? Klasyczna kategoria B. Najlepiej gdyby była opcja płatności ratalnej + bez konieczności biegania na teorię

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim Osobiście polecam Kursanta, a potwierdzają to też statystyki zdawalności.

Dla jasności jak to wygląda. Po opłaceni kursu (całego lub raty) w siedzibie OSK robisz badania lekarskie i (no niestety) wybierasz termin szkolenia teoretycznego. W sumie masz 2 dni wykładów, szybki łatwy test i możesz ruszać na miasto. Przed wyjeżdżeniem godzin również w siedzibie musisz zaliczyć wewnętrzna teorię. Masz salkę, kilka stanowisk, wchodzisz, nikomu nic nie mówisz logujesz się i próbujesz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim, @Viking-: też polecam kursanta. Moje rodzeństwo i ja również tam zdawaliśmy. (Nie w tym samym czasie). Każde z nas, po odbyciu szkolenia w tym OSK, egzamin praktyczny (teoria również) w WORD zdany za pierwszym razem.
  • Odpowiedz
@MaJeM0 U mnie teoria 100% w 13 minut, praktyczny za 2 razem, ale niewielkim usprawiedliwieniem jest fakt, że że stresu zapomniałem zapalić światła od razu i fakt, że miałem zapalenie spojówek i na rękawie brakło dosłownie z 4 cm co by całym obrysem znaleźć się kopercie. Za drugim podejściem jedyny błąd, to to że nie wbiłem kierunku po tym jak "wyskoczył" wyjeżdżając w AK.

Generalnie spoko podejście bo po wewnętrznej teorii
  • Odpowiedz