Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zastanawia mnie jedna rzecz. Jestem heteroseksualnym mężczyzną, ale widok całujących się kobiet nie budzi we mnie specjalnego obrzydzenia w przeciwieństwie do robiących to samo przedstawicieli płci męskiej. Jak takie sytuacje odbierają panie? Czy brzydzą Was całujące się kobiety , ale za to całujących facetów odbieracie bez zniesmaczenia? Dziękuję za odpowiedzi.

#kiciochpyta #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: męski i damski homoseksualizm to nie jest to samo nawet na poziomie biologii. Damski jest istotnie dziedziczny a męski nie. Traktowanie ich tak samo niekoniecznie musi być sensowne, więc nic dziwnego że możemy je różnie odbierać.
  • Odpowiedz
Zastanawia mnie jedna rzecz. Jestem heteroseksualnym mężczyzną, ale widok całujących się kobiet nie budzi we mnie specjalnego obrzydzenia w przeciwieństwie do robiących to samo przedstawicieli płci męskiej. Jak takie sytuacje odbierają panie? Czy brzydzą Was całujące się kobiety , ale za to całujących facetów odbieracie bez zniesmaczenia? Dziękuję za odpowiedzi

@mirko_anonim: a to zadaj sobie inne pytanie - czy obrzydzają Cię dwie nieatrakcyjne kobiety które się całują?

albo obrzydzają Cię
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
ambitny-filozof-91:
@Dietetyq:

O!o!o! właśnie op nie przeprowadził rzetelnie badań i nie przetestował jak reaguje na inne widoki i sytuacje, weźmy na przykład taką sytuację że masz zwierze które jest brzydsze od innych ale pomimo tego cieszy cię jego widok, obecność i zabawy, to samo jest z oglądaniem obcych osób do których nasz mózg nie wytworzy jakiegoś przywiązana, zamyka wtedy się furtka na inne odczucia, oglądając filmy cały obraz jest zazwyczaj
  • Odpowiedz
oglądając filmy cały obraz jest zazwyczaj tak skonstruowany żeby do nas przemawiał że te osoby są dla nas przyjazne i zapraszają do wspólne zabawy.

@mirko_anonim: no dokładnie, a potem zdziwko jak widzisz na mieście 2 babki się całujące ale to nie są hot modelki w bieliźnie i pończochach tylko zwykłe babska i to bym powiedział "specyficzne" :p
  • Odpowiedz