✨️ Obserwuj #mirkoanonim Zastanawia mnie jedna rzecz. Jestem heteroseksualnym mężczyzną, ale widok całujących się kobiet nie budzi we mnie specjalnego obrzydzenia w przeciwieństwie do robiących to samo przedstawicieli płci męskiej. Jak takie sytuacje odbierają panie? Czy brzydzą Was całujące się kobiety , ale za to całujących facetów odbieracie bez zniesmaczenia? Dziękuję za odpowiedzi.
@mirko_anonim: męski i damski homoseksualizm to nie jest to samo nawet na poziomie biologii. Damski jest istotnie dziedziczny a męski nie. Traktowanie ich tak samo niekoniecznie musi być sensowne, więc nic dziwnego że możemy je różnie odbierać.
Zastanawia mnie jedna rzecz. Jestem heteroseksualnym mężczyzną, ale widok całujących się kobiet nie budzi we mnie specjalnego obrzydzenia w przeciwieństwie do robiących to samo przedstawicieli płci męskiej. Jak takie sytuacje odbierają panie? Czy brzydzą Was całujące się kobiety , ale za to całujących facetów odbieracie bez zniesmaczenia? Dziękuję za odpowiedzi
@mirko_anonim: a to zadaj sobie inne pytanie - czy obrzydzają Cię dwie nieatrakcyjne kobiety które się całują?
O!o!o! właśnie op nie przeprowadził rzetelnie badań i nie przetestował jak reaguje na inne widoki i sytuacje, weźmy na przykład taką sytuację że masz zwierze które jest brzydsze od innych ale pomimo tego cieszy cię jego widok, obecność i zabawy, to samo jest z oglądaniem obcych osób do których nasz mózg nie wytworzy jakiegoś przywiązana, zamyka wtedy się furtka na inne odczucia, oglądając filmy cały obraz jest zazwyczaj
oglądając filmy cały obraz jest zazwyczaj tak skonstruowany żeby do nas przemawiał że te osoby są dla nas przyjazne i zapraszają do wspólne zabawy.
@mirko_anonim: no dokładnie, a potem zdziwko jak widzisz na mieście 2 babki się całujące ale to nie są hot modelki w bieliźnie i pończochach tylko zwykłe babska i to bym powiedział "specyficzne" :p
Zastanawia mnie jedna rzecz. Jestem heteroseksualnym mężczyzną, ale widok całujących się kobiet nie budzi we mnie specjalnego obrzydzenia w przeciwieństwie do robiących to samo przedstawicieli płci męskiej. Jak takie sytuacje odbierają panie? Czy brzydzą Was całujące się kobiety , ale za to całujących facetów odbieracie bez zniesmaczenia? Dziękuję za odpowiedzi.
#kiciochpyta #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ale nie odpowiedziałaś na pytanie, jesteś kobietom, czy kręci się widok całujących się kobiet? albo całujących się mężczyzn?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
@mirko_anonim: a to zadaj sobie inne pytanie - czy obrzydzają Cię dwie nieatrakcyjne kobiety które się całują?
albo obrzydzają Cię
@Dietetyq:
O!o!o! właśnie op nie przeprowadził rzetelnie badań i nie przetestował jak reaguje na inne widoki i sytuacje, weźmy na przykład taką sytuację że masz zwierze które jest brzydsze od innych ale pomimo tego cieszy cię jego widok, obecność i zabawy, to samo jest z oglądaniem obcych osób do których nasz mózg nie wytworzy jakiegoś przywiązana, zamyka wtedy się furtka na inne odczucia, oglądając filmy cały obraz jest zazwyczaj
@mirko_anonim: no dokładnie, a potem zdziwko jak widzisz na mieście 2 babki się całujące ale to nie są hot modelki w bieliźnie i pończochach tylko zwykłe babska i to bym powiedział "specyficzne" :p