Aktywne Wpisy

MonazoPL +222
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +579
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

Wiem, że sporo osób ceni w Anki szczegółowe statystyki, dlatego w mojej apce też się o to postarałem i o ile z podstawowymi metrykami typu "Longest streak" czy "Average review time" nie było problemu i mam ich całkiem sporo to nie mam za bardzo pomysłu jakie wykresy mógłbym dodać. (A chciałbym, bo spoko to wygląda XD) Na ten moment mam takie wykresy:
1. Wykres kołowy liczby powtórek z podziałem na to jaką odpowiedź zaznaczył użytkownik (Again, Hard, Good, Easy) (mam cztery takie wykresy - ogólnie dla całego konta, dla danej talii, dla danej karty, pod ukończeniu nauki talii w danym dniu)
2. Wykres słupkowy czas spędzony na naukę w ostatnim tygodniu, podział na dni. (tylko dla całego konta)
3. Wykres słupkowy liczy kart z podziałem na języki (dla całego konta i dla danej talii)
4. Wykres liniowy rozmiaru danej talii
5. Heat map z aktywnością za poprzedni rok
Macie pomysł jakie jeszcze wykresy mógłbym dodać? W co wy chcielibyście mieć wgląd używając takiej apki? Jeżeli korzystacie z Anki to jakie wykresy są dla was najbardziej przydatne? Chciałbym dodać jeszcze kilka wykresów, ale żeby były one naprawdę przydatne, nie chcę robić bałaganu jakimiś nikomu niepotrzebnymi rzeczami.
#anki #fiszki #naukajezykow #naukaangielskiego #pytanie #pytaniedoeksperta
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nie chcę psuć zabawy, ale nowa apka nie ma większego sensu, bo nie wnosi nic nowego. Za to jakiś dobry interfejs do inteligentnego
źródło: lyafgz5u3dbd1
PobierzNie, z powodów które podałem w odpowiedzi na komentarz wyżej + robienie tej apki było (i dalej jest) formą nauki web developmentu.