Wpis z mikrobloga

#budda ja to jestem ciekawy co tym razem wymyśli pod WOŚP (o ile będzie chciał) przekazać swoją ciężko zajumaną fortunkę..
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
Te dwa ostatnie razy (lata) pokazywał pod publikę jaki to wspaniały Kamil, a od wyjścia nie opublikował żadnego filmiku. Kamilek pewnie by się zapłakał jak by mu youtube skasował kanał za naruszenia... przecież on mimo, że nie publikuje to z tych które już są na kanale to i tak pobiera wynagrodzenie.
  • Odpowiedz
@Bass2025: Jak dobrze pamiętam to on co roku podnosił kwotę dla WOŚP - było 10k, potem chyba 20/30k, następnie 50k i w ubiegłym roku 100k. Teraz idąc jego schematem musiałby przebić 100 koła. Uważam, że raczej małe szanse, aby coś odwalił, a już na pewno nie wpłaci takiej sumy bo to od razu będzie podejrzane i wszystkie media będą o tym pisały. Gość oskarżony o wyłudzanie vatu wpłaca na WOŚP
  • Odpowiedz
@eSUBA94: mam kilku znajomych co na żywo do mnie jechali po nim że jest złodziej, farmazoniarz itd., ale dalej go obserwują na insta i jak pojawił się nowy filmik to widziałem ich lajki 😆 także ciężko zrozumieć ludzi w tych czasach..
  • Odpowiedz
@Domen85: no u mojego kolegi to samo, normalnie pokazuje mi wiadomości PW czy tam snapy od swoich kolegów a tam mu piszą że budda powodzianom pomaga i zrobił więcej niż państwo, nawet na wykop tutaj wrzucałem :)
  • Odpowiedz
@Arbuz29: tak, nie chcieli się zgodzić na apelacje ale od tak go wypuścili nawet gdy nie minęło nawet 3 miesiące, nagle nie ma ryzyka zacierania śladu i ucieczki do innego kraju?
  • Odpowiedz