Aktywne Wpisy

WielkiNos +822
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
Arbuzlele +58

My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Pilarz: Wytłumaczysz mi jak w podrzędnej gminie zasiedlonej przez emerytów mają rodzić się dzieci? Te 17 dzieciaków podrośnie i też ucieknie do miasta. Efekt centralizacji i drenowania mniejszych miejscowości przez duże aglomeracje - dlatego w miastach jest wyższa dzietność niż na wsiach.
@bossgirl: Ilość samotnych matek jakoś zaczyna psuć twoje statystyki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PfefferWerfer: to brzmi aż niewiarygodnie
@bossgirl: Tak tak, wszystko wina facetów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 2025-01-25_22h33_51
Pobierz@Pilarz: Podaj nazwę tej gminy
@100piwdlapiotsza: chodzi o wychowanie na tabletach/internecie?
@bossgirl: cooo inflację w------o po paru latach. Efekt bezwładności pewnej i dobrej koniunktury.
Druga kwestia, że ci którym 500zł zrobiłoby różnicę to nie są ludzie wierzący w inflację.
@Pilarz: jaka to gmina?
@bossgirl: Te brednie powtarzaja w kazdym rozwinietym kraju. Nie ma co sie martwic, tak jak w zachodnich krajach u nas tez juz lataja ta luke imigrantami.
@bossgirl: k... jak czegoś takiego brakuje... Jak chcesz poznać kobietę na mieście to wielkie oburzenie, że jakiś nieznajomy się odzywa, ale ogólnie widać, że rozmowa kogokolwiek z nieznajomym to obecnie rzadkość. Jak nie masz znajomych ze szkoły czy przez znajomości to tak naprawdę jesteś sam i tyle będziesz miał z
No i po co mam
@progressive: No i właśnie wtedy dzietność wzrośnie, bo będą ciężkie czasy.